fredag, mars 27, 2009

Dagens foto #86 - 090327 - matglad kille!

Har kommit på att Aston verkligen gillar mat som innehåller tomat... Spagetti och köttfärssås, biff stroganoff, lasagne, nudlar med grönsaker och skinka osv... Allt som innehåller tomat går ner direkt, utan knot!

Vår lilla kille som ätit lite halvdant rätt länge äter nu välling till frukost, en stor burk till lunch och en stor till kvällsmat (eller en stor portion gröt) osv. Otroligt, helt plötsligt så äter och äter och äter han...

Och idag fick han även för sig att äta vällingen vid 14,30 med Fredrik :-) Aston som bara velat äta hos mig tidigare blev så ledsen och ville äta hos Fredrik istället *så söt* Har vetat att det kommer vända bara vi väntar ut honom ;-)

Här är vår tomatkille ;-) Ibland är det mat runt hela munnen såhär, eftersom han kastar sig mot skeden och man missar munnen ;-)


-----------------------------------------------------------------------------
Kika in HÄR för att se länkar till de andra duktiga "Dagens foto"-fotografer

5 kommentarer:

~Karin~ sa...

Godingen! Helt underbar :)

Anna sa...

Vilken sötnos! Synd bara att det blir så fina fläckar på kläderna av tomat!

Christine sa...

Haha, underbart!! =)
Köp hem galltvål, då är du beredd ifall det blir fläckar ;)

Kramar!

Ulrika aka LillBlomman sa...

Åh vad skönt vännen! Tomat var alltså den magisak ingrediensen! Här vällingvägras det fortfarande, fast maten går ju i i, i stora lass! Kramen!

Anonym sa...

Vilka ljuvliga bilder du tar! Både på söte sonen och andra! Rex o hans föräldrar kan vara lyckliga som får en sån skatt att bevara!Tack för att du (och de!) går med på att vi får njuta av bilderna också!
Kram!