tisdag, februari 08, 2011

Dagens foto - 110208 - sjukstuga

Gårdagens hosta resulterade tyvärr i jättehög feber för Aston inatt. Jag tog aldrig tempen på honom, men han kokade och jag misstänker klart över 40 grader - säkert närmare 41 grader i temp :-( Men under dagen har han inte haft nån mer feber, Iprenen han fick vid 7 imorse hjälpte då och vi hoppas han slipper mer feber. Nu kör vi på med näsdroppar och natriumklorid, så kanske vi slipper öroninflammation..


Lite köttbullar och pasta till lunch gjorde att buskillen lekt loss nästan som vanligt. Men sen har han inte ätit nån mellis, bara druckit saft (japp, jag låter honom dricka det han vill när han är sjuk, det viktigaste är vätska). Sen efter 6,5 timme åt han iaf en halv våffla till middag...

1 kommentar:

Anonym sa...

Klart man låter sina barn få det de vill ha när de är sjuka. Min son blev jätte magsjuk när han var 1 år och vi fick tillsist åka till barnsjukhuset för han var så medtagen. Träffade där en underbar barnläkare som sa att ge barn det de vill ha som läsk, chips, pizza eller dyl när de är sjuka. Det är viktigare att de få i sig vätska, salt och socker, än att de äter bra mat, detta har jag tagit med mig till alla min barn just när de är sjuka.
Susanne.