söndag, februari 13, 2011

Dagens foto - 110213 - boar?!

Boar jag?! Nä, det tror jag inte... Har tänkt fixa nya gardiner i vardagsrumsfönstret, matrummet och vårt sovrum ett bra tag. Vi köpte nya gardiner för några veckor sen, men har latat oss med att få upp dom. Men idag tog jag tag i det hela, sydde upp dom, strök och satte upp...


Vardagsrumsfönstret fick gardiner i svart, vitt, rosa och orange. Matrumsgardinerna har likadana gardiner MEN i svart, vitt och grått för att passa med väggen där (som går i rött, beige och svart) som syns i vardagsrummet. Svårt att förklara.... Ville ha enhetligt, men inte så grått och vitt i själva vardagsrumsfönstret.


Nu längtar vi efter en ny soffa, denna hörnsoffa har hängt med mig i 22 år nu. Det ÄR dags för en ny, med schäslongsdel här framför fönstret. Men det får dröja tills Myran börjat på dagis och jag jobbar igen ;-)

2 kommentarer:

Catharina sa...

Hej!

Fina gardiner! Var köper du tyg/metervara någonstans? Jag vet liksom ingen annan affär än Ikea känns det som ibland :-) Och även om de har fina tyger så kan ju omväxling förnöja...

Läser din blogg ofta, har en son född juli 08 och en född dec 10 så inte så olikt dina små :-) Sen tror jag jag har pratat med dig en gång på en scrapmara på Papprika för läääängesen!

/Catharina

webmosterhelene sa...

Åh, just dom här gardinerna är faktiskt färdiga panelgardiner som vi köpte på HemTex, de har så fina gardiner till en bra peng. De var lite för långa bara, så jag la upp dom. Kika där, för det finns så mkt fint där!

Vad skoj att vi har barn som nästan är jämngamla :-D Ha det gott!!