onsdag, januari 04, 2012

Dagens foto - 120104 - Galna orkidéer

Ända sen jag var barn har jag älskat rosor. I alla dess färger! De är vackra och doftar ofta helt fantastiskt ljuvligt. Men jag måste säga att tillsammans med rosor är orkidéer mina favoritblommor. Vi har massor med orkidéer och de är helt galna! Blommar om och om och om igen. Några har jag haft i en 7-8 år, andra är bara drygt 3 år. Trodde de skulle dö då vi flyttade till huset för snart 2 år sen, då de kan vara känsliga för flytt... Men icke, de är galnare än nånsin

{Bloggar på språng med min iPhone}

2 kommentarer:

Lilla07an sa...

Jag älskar ockås orchidéer. Men mina trivs bara i ett fönster här hos oss. Tyvärr får det inte plats så många som jag skulle vilja ha där :( Så jag klurar fortfarande på vad jag ska ha för växter som är snygga och som trivs i mina fönster. Vi får se om jag hittar nåt. Utför ett litet test just nu :)

Jozebelle sa...

Ja men det är inte alla som vet hur man sköter om dom eller ska man säga inte sköter om dom, de är tåliga, vill inte ha vatten för ofta. Jag har fem eller 6 och de har blommat sen i somras, inte alla på sama gång men minst en så det är härligt!