onsdag, januari 18, 2012

LO: Vem är den skyldige?

Häomdage rotade jag i en låda med lite äldre dt-material som Ilona på Skaparlusten skickat mig och hittade då de här helt underbara papprena från Basic Greys färgstarka serie Indie bloom. Ibland måste papper och sånt ligga till sig ett tag för att man ska hitta inspirationen till dom... Så var det den här gången. Jag blev tokinspirerad då jag tittade i lådan, rotade i några andra och hittade rosa blommor, rosa blingbrads och en rosa wellpappram. Så skoj!

Letade upp ett grått cardstock i egna gömmmor, satte igång direkt och fick denna sida gjort på ca 45 minuter. Det som tog längst tid var nog att sy med symaskinen ;-) Och blev så nöjd!
3 kommentarer:

marit sa...

Vilken härlig layout du gjort, så snyggt med det rosa och gråa.

Cathrine sa...

Du är verkligen GRYM med dina LO´s Helene! Hos dig får man alltid inspiration om man inte har nån för stunden!

Tack vare detta så har jag valt ut dig som en av fem att få en award!

Du hittar den här!
http://scrappatavmjau.blogspot.com/2012/01/jag-har-fatt-en-award.html

Och duuu, såg att du var lite avis på mig o min Vagabond så jag vill bara säga att du MER än gärna får komma hit o leka med den nån dag! Vi bor ju inte allt för långt ifrån varann, jag bor i Hallunda!

Kram!

Hanna-Marie sa...

gillade denna lo jättemycket! så härligt rooosa :-D

Ja jag tänkte på det när han vägde nästan 8,1kg att han var nästan lika "tung" som charlie trots att han bara är 5 månader :-) och längden ska vi få mäta på fredag igen för hon som var där idag var inte ordinarie och tyckte han var så grymt stark i benen så hon vågade inte dra så hårt :-D haha