tisdag, juli 22, 2008

Nu längtar jag efter post :-)

Såååå, nu är steget taget!! Har funderat ett tag på att köpa mig en ny digital systemare, och velade mellan en Canon EOS 5D eller en Canon EOS 40D... Det blev 40D istället, främst pga pengarna... Sen så tänker jag som så att jag nog inte behöver en fullformatskamera, utan kommer bli nöjd med 40D:n :-) Såååå, nu längtar jag tills min nya kompis kommer!!

Ska efter nyår lämna in 350:n på lite uppfräschning, den har tagit över 30 000 bilder åt mig (kanske inte så många bilder i endels ögon, men det är dags att fixa lite i den... Har börjat få fläckar på fotona nu). Men vill vänta till efter nyår, så vi har hunnit landa med bebis och allas födelsedagar (som sträcker sig från slutet av oktober till början av december och sen själva julafton).

Och ja, kommer behålla 350:n... Det blir en bra slit och släng-kamera och bra att ha 2 bra kameror att ta bilder med... Fredrik är duktig på att fotografera han oxå, så vi behöver 2 bra kameror...

Suck, när ska nya kompisen komma med posten då??? ;-) Var det inte igår??

4 kommentarer:

Anonym sa...

Bra val med 40D, även om jag som är lite klent byggd kan ångra att jag inte köpte en 400D istället... :)

Mindi sa...

Vad roligt Helene!!!! LYCKA! :)

Jag hade brev-väns besök i helgen och just den kameran hade han. Så jag fick både känna på den och testa den. :) Varifrån beställer du?

Hoppas att allt är bra med er. :)

Kram kram
M I N D I

Scrapangel sa...

Kul med nytt, du blir nog jättenöjd med den. Hoppas ni känner er bättre i kropparna efter städningen ;)

AnnaB sa...

Kul att höra att du tagit så många bilder med din gamla kamera. Nu har ju jag en Nikon och inte vet jag vad det kan finnas för skillnader, men en kompis som har en Canon (tror att det är en 350 men är inte säker) fick höra från en fotografvän att han aldrig hade hört talas om en sån som klarat mer än 20 000 bilder. Så då kan jag kanske lugna henne lite då i alla fall... :)

Och suuuupergrattis till nya kameran! Kuuul!