tisdag, mars 06, 2007

Imorrn åker vi!!!

Japp, imorrn åker jag och Fredrik till Vemdalen :) Fredrik är skidsugen som få, jag är sugen på lite semester, vila och ha det sköööööönt i 4 dagar :) Har turen att min go'a söta Linda tar mitt sim på torsdag, så jag kan vara leeeedig en torsdag! Det händer så sällan, kan ju så sällan ta semester från simmet utan att planera ett halvår i förväg. Men nu ni ;-)

Väl uppe i Vemdalen möter vi upp våra vänner Patrick, Lena och deras 2 döttrar!! Det ska bli skoj!

Funderar faktiskt på att packa med mig lite scrapsaker, inte hela scrapväskan utan endast min tote och min pappersväska :) På Syfestivalen fixade jag ju att göra hela tre sidor med "lite" material ju *s* Och blir det inget gjort, så gör ju inte det nåt heller ;) Ja, så gör jag! Skapar jag, så gör jag... Skapar jag inget däruppe, så gör jag inte :)

Nu ska jag börja packa och hänga tvätt (vi installerade tvättmaskinen provisoriskt, för att hinna tvätta lite innan vi åker)... Scrapsaker ska packas, kläder och hygienartiklar ska packas... Måste komma ihåg att hämta ut pengar åt Martin så han kan köpa busskort imorrn... Ojoj ;-)

Tjingeling och hej!

6 kommentarer:

Ellison sa...

Så härligt det låter. Ska själv upp till Tärnaby men det är inte förrän i mitten av april... Njut nu och hoppas du får lite tid att skapa, om inte annat får du nog mycket inspiration och fina foton att skapa till när du kommer hem igen :) Kram

Karin sa...

Hallå raring!

Åh, va mysigt att åka iväg på lite semester! Ha det underbart och njut av ledigheten!

kraaaaaam /K

Åsa, alias virve_w sa...

Hoppas ni får jättehärliga dagar där uppe!! Ser fram emot att kolla in alla vackra foton som du kommer ta ;-)
Kram

webmosterhelene sa...

Sötisar!! Ja, kameran är med och alla objektiven, laddarna osv oxå *s* Hoppas på fiiiint väder, för promenera ska jag även om det inte blir skidåkning... Men som jag känner nu är jag nog lite sugen på en dags skidåkning iaf, men vi får se när vi är däruppe ;-)

Lena S sa...

Ha en trevlig helg!!!
/Lena S

Intressesmurfen sa...

Å det låter jätte härligt!
Önskar dig en skön helg!