onsdag, mars 21, 2007

Jag längtar!!!

Nu är det bara några veckor kvar innan jag blir moster igen! Min älskade lillasyster Linda ska få sitt andra barn, en liten tjej, och Isac ska bli storebror!

Jag längtar så oerhört mycket! En liten en till att få pussa på, att få gosa och mysa med, att få köpa lite söta flickkläder till, att få fotografera - att få älska! Åh, vad jag längtar!

Var idag ute och kikade på lite babykläder, eftersom jag har fått äran att köpa åka-hem-från-bb-kläderna... Det finns oerhört mkt söta flickkläder och så behöver bebban nån form av tunnare overall :)

Måste ta mig ut till syster yster och plåta magen innan den försvinner oxå :) Hon är så liten och späd, min syster, men jag vill föreviga hennes underbara mage :) Snart är den liksom inte kvar längre... Och så måste jag passa på att fota Isac oxå, innan han blir storebror :) Världens underbaraste Isac, det har jag :)

Åh, vad jag längtar efter lilltjejen...

12 kommentarer:

Linda sa...

Du är tagen!! Kika in hos mig så förstår du... :-) http://lindaskriver.blogspot.com

Sanna F sa...

Å vad mysigt med en liten bebis : )
Du är ju så duktig på att fota så det kommer att bli underbara bilder!

eldh sa...

Åh, syskonbarn är helt ljuvliga! Underbara att njuta av när man inte har några egna eller om ens egna har blivit stora. // Elin

Lina sa...

fy, jag blir ju helt bebissjuk när jag läser ditt inlägg Helene :)
Så mysigt med en liten kicka i släkten.
kram

Monica sa...

Älskar bäbisar!!! Längtar efter att få träffa min lilla systerdotter som ju bor i Skottland. Hon har redan hunnit bli en månad... Lycka till med letandet av fina kläder. Det brukar inte vara så svårt att hitta något fint.

Pyssel Mamma sa...

Visst är det härligt med bebisar! Jag blev moster till en underbar pojke som nu är två månader, det är så härligt.

Kram Lotta

Anonym sa...

Hej Helene!
Wow,vad kul att bli moster igen.Vet ju hur roligt du tycker det är,och snacka om att lilltjejen kommer bli ompysslad:)Kuuuul!!
TACK för det fina orden du skrev i min blog,de värmde så mycket ska du veta!!!Jag har påbörjat min plan om att göra ett 8x8 album till barnen per år(alltså blir det några album nu som ska göras,och sen kan man bygga på)Det känns lagom att göra så,så blir man inte trött på det heller.Jag gör ju mest kort och på nåt sätt känns det svårare att göra LOs för mig,vet inte varför.Iallafall så frågade du om mitt DTande,hur det går och så.Än så länge ,har det inte blivit något uppdrag,bara utmaningar(när man själv betalar material och deltar om man vill när det är något tema,just nu såklart påsken-och jag tänkte skicka ett kort,en dörrskylt i påskens tecken samt ett minialbum).Hoppas dock det blir uppdrag snart.Det är ju många DT som ska dela på uppdragen,så det tar ett tag innan det blir min tur antar jag.
Ha en fin helg,
kram!!!

Maria sa...

Hej! Åh vad underbart att ha en sån syster som du!!! Kul att Isak ska få ett syskon! Hoppas att allt går bra nu! KRAM / Maria

Intressesmurfen sa...

Å så mysigt! :) Jag hade en liten en-månaders-tjej på besök häromdagen. Passade på att gosa och mysa, så klart.

Det ska bli kul att få se dina fina bilder på systerdottern sedan.

Kram

Trevlig helg.

Trollis sa...

Vad kul att Isac ska bli storebror. Här väntar vi oxå smått. I april *kram*

ewe sa...

Åhh va mysigt & roligt!! :D Kramar

Anna sa...

Åhh så mysigt! Handla bebiskläder är ju såååå kul!

Ska ju också bli moster igen 1 april är bf.

Kramen Anna