onsdag, mars 14, 2007

Lite tappad sug...

Ja, det känns så mycket just nu... Min sug har verkligen försvunnit, inte för allt, men för såna måsten... Allt som känns som ett måste gör att jag får taggarna rakt ut... Det blev såhär efter att jag vart sjuk och allt bara stannade på mitt jobb (blir ju så när jag ensam sköter ruljansen liksom). Då ligger jag efter och allt bara hopar sig.

Jag vill bara åka på semester i ett år, bara vara ledig och göra saker i min takt och utan måsten, bara vara jag och min familj...

Nåja, det blir väl bättre, var bara tvungen att gnälla av mig lite. Är det första riktiga gnällinlägget här hos mig? Då förstår ni säkert hur mycket sug jag tappat :-( För jag gnäller inte offentligt i vanliga fall, för jag vill hålla såna saker privata. Men om ni tycker att jag verkar off, så vet ni...

Kram
/H

12 kommentarer:

Milla sa...

*kramar om* Hoppas det snart känns bättre! Ibland får man faktiskt gnälla! Du är så glad och positiv jämt annars! /Milla

Sanna F sa...

Ja man får faktiskt gnälla!

KRAM till dig!
hoppas du känner dig bättre snart igen!

Tina sa...

Vet hur det är att tappa sugen när man blir sjuk - men tack och lov vänder det ju efter ett tag! Nu är jag mer scrapsugen än vad jag varit ända sedan september då jag fick sjukdom nummer ett!! :-) Håller dock tummarna för att det ska vända fortare för dig, ett halvår är ju att ta i kanske... ;-)

Mysmasken sa...

Hoppas det inte är alla måsten med LOs till tidningen, SWE Scrapbook och allt annat.
Det sista jag vill är att du tappar sugen med scrapbookingen :(
Snart är våren här, hoppas den hjälper dig upp.
Kram

Emma sa...

Klart man får gnälla ibland, helst om man är glad och positiv i vanliga fall! Hoppas att du mår bättre snart igen!

Kram

Anna sa...

Helene du skulle verkligen behöva en längre tids semester, det är du väl unnat. Så gnäll du på, vill du inte gnälla här är det ok att slänga iväg ett mail eller plinga på MSN.

Kramen Anna

webmosterhelene sa...

Tack, tjejer! Jag är verkligen ingen gnällfia, men ibland blir det bara för mkt... Stephanie, det är inte suget att skapa som är borta eller jobbigt, det är liksom allt det övriga. Pysslandet är nåt som gör att jag orkar... Så det fortsätter jag med :)

Kram på er!

Karin sa...

Skickar en stor kram över nätet så får du en ännu större när vi ses nästa gång!! *kraaaaamar*

Malena sa...

KRAMAR!!!!!!!

Lena S sa...

Skickar lite styrkekramar!!!
Kramis/Lena S

ethel sa...

Tror alla vet att du inte är någon "gnällfia" - det är ok att känna att orken inte alltid finns där - ingen tycker att du är sämre för det!!! Och klaga på, ibland hjälper det ju lite om man får göra det - som du ser finns det gott av dom som "lyssnar".

Stor styrkekram! Gör något roligt så ska du se att orken kommer tillbaka om ett tag!
/Ethel

annika5064 sa...

Styrkekramar till dig!