tisdag, september 30, 2008

Somliga dagar...

...är mer trista än andra. Även för en liten bebis... Idag är Aston orolig, kommer inte riktigt till ro. Han är trött, han småäter ofta, tror det kör lite i magen på honom. Har försökt få honom att äta med längre intervall, men han är hungrig och vill ju äta och blir så ledsen. Vi har testat kudden, men nä... Vi har testat bärsjalen, ok en kort stund - sen nä... Vi har testat vagnen, ok korta stunder och sen vaknar han (om jag inte gungar den hela tiden). Famnen är ok, men han vaknar efter en kort stund där med. Stackars liten.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Ibland är det bara pest att vara liten!

Caroline sa...

Det enda som funkade med vår flicka när hon hade oroliga stunder ver att lägga henne på magen över armen, då var hon nöjd. Hoppas han blir gladare snart!

Anonym sa...

Gulligaste Aston!

Anonym sa...

Hejsvejs!
Kör fotbollsgreppet vetja!!(som ovan talare pratade om....) Lägg honom på magen över(längs med) armen och gunga lite fram och tillbaka. Har funkat ganska bra på mina killar när de var småpluttar och hade lite magont. Men knappast något nytt för dig som har två grabbar sen innan....Ha det gott med den lille myskrabaten.Hälsn. Susanne L.

Marie - Med mina händer... sa...

Stackars liten, och stackars föräldrarna. Även om man vet att det går över så tar det energi från en. Ger ni minifom-droppar till honom? Vet att de hjälpt våra vänners bebis en del.

Skickar stärkande kramar och lite sol och måne massage (heter det väl? blev osäker nu) på Astons mage. :-)

Sussieb sa...

inte kul att vara lite med jobbig mage, Benjamin hade också det och han fick miniformdroppar (speciellt de dagar då han små åt ofta). Sen gillade han att ligga i sin säng med vyssan tassar.
Som förälder är det också tungt då man blir frustrerad för att man inte kan hjälpa sin skatt.
Kram S

Ulrika aka LillBlomman sa...

Hoppas att lille Aston har en bättre dag i dag! Ont i magen är aldrig kul! Vi har varit förskonade hittils, peppar peppar! Vissa dagar är Viggo nöjdast i min famn! Då bullar jag upp kuddar runt mig och bara sitter. Hoppas att ni får en bra onsdag! En massa Viggo bilder i min blogg! Kramen!

Anonym sa...

Här kommer ett litet tips från mig. Du pumpar ur mjölk och ger han på flaska eller hur? Kan du ha ätit nåt han reagerar på? Min tjej reagerade när jag ätit lök, kål, bönor, paprika och när jag druckit kaffe. Jag slutade med sånt hon reagerade på under några månader och sen var det ok. Alla knep är bra utom dom dåliga. :) Det gäller att tänka efter om man gjort nåt annorlunda eller ätit nåt annorlunda. Komjölk är en sak dom reagerar lätt på oxå. Ett till tips, när min dotter var 6-7 veckor så började jag med p-piller igen, det gillade hon inte för mjölken smakar visst annorlunda då så det var bara å sluta med det en stund oxå. Lycka till!
Kram!