söndag, januari 18, 2009

Aston tränar på att sitta....

Gaaaaah! Tiden går så fort!! Aston börjar visa att han vill försöka sitta själv, bara från en vecka till en annan typ... Vart tar tiden vägen? Det dröjer inte länge förrän han sitter själv, kryper, går, pratar, springer och flyttar hemifrån... Haha, nä men nästan...

Fotade med två olika objektiv och är fascinerad över hur olika bilderna blir. Tycker alla är fina, men i takt med att jag tränar med mitt 85 mm:s så blir jag mer och mer kär i det!!

Taget med 17-85 mm:s objektivet... Ser nu hur oerhört pedagogiska vi är? Aston fick nallen med ord på respektive kroppsdelar i julklapp av kusinerna Ina och Elsa. Den sjunger, pratar och är allmänt skoj :-)


Följande två bilder är tagna med 85 mm:s.... Tycker så mkt om detta objektiv!


Lilla söt! Han har börjat bli sur för att få som han vill. Och så lyckas han ofta klämma fram en tår eller två oxå *s* Kan ni inte höra hur han låter? Sååå söt!

4 kommentarer:

FruGrip!! sa...

Hur söt som helst. Du har en blogaward hos mej!

Anonym sa...

Hej och hå...
Härligt söt din lilla kille har blivit, och sååååå lik sin far. Något otroligt att se.
Och ja, herregud vart tar tiden vägen, märker det med jäntorna här hemma som blivit så stora. Känns som Athena föddes igår, och jag kom hem med henne från BB, och idag är hon upp till brösten på mig.

Hoppas du får en underbar dag med din lilla prins.Saknar och tänker på er ofta.
Kramar från Paula och dem små

Anna sa...

Vilken sötnos =) Och duktig han är på att sitta. Det är så kul att det händer så mycket på bara några dagar i bebislivet.

Anonym sa...

Så söt han är!! :)

Den där nallen hade Wilma oxå när hon var liten. Tyckte dock den var lite läskig eftersom den bara börjar prata av sig själv, haha