tisdag, oktober 06, 2009

LO: Den sötaste häxan

Jag har fått två dt-paket fyllt av godsaker från sötaste Petra på Scrapgalen. Jag har bl.a. fått underbara Halloweenpapper från Pink Paislee. Det jag tycker om extra mycket med denna serie är att färgerna inte är så knalliga utan mer nedtonade, vilket innebär att man kan använda dom till mer än just halloweensidor. Men jag har valt att rota fram ett gammalt halloweenfoto på min guddotter Matilda.... Ett oscrappat foto till och med ;-)

Bilden på layouten är lite halvdålig, jag förstår inte varför. Jag har fotograferat den, eftersom den vita blomman är såpass hög... Men jag har inte fått full skärpa på layouten. Mysko! Men jaja, ni får helt enkelt hålla tillgodo med denna bild ;-)



Jag tonade ner det lila bakgrundspappret med svart akrylfärg i kanterna och sen har jag sprayat med svart och silverfärgad mist. Jag har även skurit ut mitten av diecutpappret för att låta mina element och bakgrundspappret synas igenom.

Blommorna fick sig en dusch av den silvriga sprayen de med. Löven som ligger under blommorna hade "fel" färg för att passa på mitt projekt, så jag tog fram olivgrön akrylfärg och målade om dom :-) Vips så passade löven ;-)


Närbild på bakgrund och den oerhört läckra tygbiten/tagen som finns till kitet. Jag har valt att dra loss några trådar ur tyget, så den blir lite tuffsig i kanterna. Här ser man oxå hur fint bakgrunden glimrar.

1 kommentar:

Ludmilla sa...

Du är verkligen otroligt duktig på det här med scrapbooking. OCH fotografering. Jag är riktigt avundsjuk på dig för dina fina foton!

Kram på dig!