lördag, oktober 31, 2009

Spökpartaj hos Scrapgalen!!

Idag pågår det ett spökpartaj i Scrapgalens blogg... Jag har gjort en dörrskylt för små läskigt söta varelser som håller monstermöte bakom halvstängda dörrar. Ni vet väl att man inte ska störa dom på Halloween ;-) Ila nu in på Scrapgalens blogg och läs mer!!



Grunden är en dörrskylt som kom som reklam från ComHem, i tunt papper :-) Jag valde att klä den med mönstrat papper på framsidan och svart hopknycklad cardstock på baksidan, då blev den hållbar!!

6 kommentarer:

Marie/Mison sa...

Snygg! Men ingen ide hemma hos oss - lilla klåfingerfia skulle dra ned den och riva i bitar!

Monica sa...

Tack för den härliga fotovandringen och för att du tog dig tid mitt i packningen! Jag ser fram emot att få se resultatet av lägenhetspimpningen. :-)

maria sa...

Vilka roliga idéer du har, jättefin var den också! Hoppas ni hade en bra allhelgona!

Maria sa...

Hej! Jag har en scrapfråga till dig :) Hur gör du när du droppar akrylfärg så där snyggt på dina alster? /Maria (lilla07an)

webmosterhelene sa...

Tack tjejer!

Maria/lilla07an - om jag droppar akrylfärg stänker jag med en pensel, ibland behöver man späda ut med lite vatten så blir det enklare att stänka. Oftast använder jag dock mist/sprayfärger, och för att inte bara få det fina spraysprutet på sidorna vänder jag flaskan lite upp och ner på slutet så det droppar från korken

Maria sa...

TACK för tipsen!!! Och att du tog dig tid mitt i flytten :) Nu ska jag testa lite. Stort tack! /Maria