söndag, maj 02, 2010

Dagens foto - 100502 - dags för 1:a klippningen?

Det börjar kanske bli dags för Astons första riktiga klippning??? Hans hår växer som ogräs, jag har bara klippt luggen på honom tidigare. Men nu börjar allt hår bli oerhört långt... Det tar emot lite, men det är väl bara att ta fram trimmern och snagga honom? Eller ska man ta honom till frissan och klippa "frisyr"?!

Han är ändå söt i sitt långa fina hår som ljusnar nu när det börjar bli vår ute :-D

9 kommentarer:

Tezzan sa...

Ja, fy vad det tar emot att klippa av deras fina hår. Min lille hade korkskruvslockar och det kändes oerhört svårt att klippa av dem. Men hans nya snaggade hår blev så mycket emra lättskött och han tycker bättre om det. Lockarna har jag sparat...

Kristin sa...

Jag hade aldrig snaggat honom. Men jag hade nog försökt klippa honom själv, för frisör känns lite overkill på en sån liten ;)

Anna sa...

Om du är duktig själv på att forma en frisyr så gör det själv, annars hade jag tagit honom till en frisör. Sen tycker jag inte du ska snagga honom, han har ju hår.

Vårkramen Anna

hellenbell sa...

han e ju så söt i sitt långa hår.

min lille kille hade så fint fall innan vi klippte honom första gången. hans utseende blev ju naturligtvis radikalt förändrat. den lille killen var borta på nåt sätt...

fundera en gång till för din aston e såå söt i sitt långa hår, men jag förstår ju att det kanske e lite jobbigt för honom med hår i ansikte mm.

viswpen sa...

Våga vägra klippa håret! Min lilla Noel har lika långt hår och han fyller snart 2 år, han är så sött i sina lockar. Jag har bara klippt lite i luggen så han slipper ha håret i ögonen. Min man frågar när vi skall klippa honom, men jag vägrar ett tag till...han är ju så söt ändå.

annika5064 sa...

Åh, nej, inte trimmer!!! Tycker det är jättefult på små barn...gå till en frisör och klipp honom, men allt behöver ju inte falla för saxen? Det finns ju fina halvlånga frisyrer...

Annika

Sanna F sa...

sötis

Marie - Med mina händer... sa...

Ta honom till frisören! Och så kikar du hur frissan gör och så klipper du honom själv i fortsättningen.
Jag klipper Tage numera, sätter honom framför TVn och då får jag hålla på så länge jag vill/behöver. :-)

Söt han är, lille Aston. Och så fort tiden går. Känns som några månader sen vi gjorde överraskning i SWEbloggen till er...

Jozebelle sa...

Det är nästan bättre att klippa nu så han får bort bebishåret och får mer kraftfullt hår! Jag hade klippt I 13 ggr när hon var 14 månader och då fick vi bort det tunna fjuniga bebishåret!