lördag, maj 15, 2010

Dagens foto - 100515 - en dag i Parkleken Gulsippan + 4H-gården

Åååååh, idag har det varit sommarvärme ute! Vi har varit ute hela dagen, ätit både lunch, middag och fikat ute! Sååå skönt, som vi längtat (förutom att Aston inte vill äta när det blivit varmare ute, men vi tar det med en nypa salt och försöker peta i honom dryck istället).

På eftermiddagen kom Camilla hit med sin underbara familj och efter att alla barnen (både Aston och Hugo och lilla 9 veckors William) sovit lääääääänge och de stora pojkarna fick varsin isglass så gick vi till 4H-gården. Där hälsade vi på getterna, hönsen och så kaninerna Uno, Hilda, Zirro mfl. Galet ljus därinne så det var svårt för mamman att fotografera, men skoj för lilla Bus att kika runt på alla fina kaniner ;-)


Fram och tillbaka, knappt man hänger med i svängarna när Aston far runt mellan hönsen därute och kaninerna inomhus ;-)


Efter 4H-gården gick vi till Parkleken bredvid och Aston fastnade vid sina älskade gungor. Han gungade lääääääänge


Helt orutinerat så tog batterierna i min kamera slut. Jag hade satt det oladdade batteriet på laddning och bytt till det andra - trodde jag! Men icke, jag råkade göra tvärtom... Nåväl, fick låna Camilla och Jonas kamera litegrann och fick några söta bilder på Aston i höga klätterställningen mm.


Hugo och Aston "språkar". De var inte riktigt lika blyga för varandra den här gången, även om det tog lite tid för dom att tina upp. Men tillslut så kom de igång och lekte på tillsammans/bredvid varandra.

Inga kommentarer: