fredag, september 03, 2010

Astons inskolning....

Alltså, jag är IMPAD över hur anpassningsbara små barn är! Vips så går Aston på dagis, han leker med barnen, vet var man tvättar händerna, var hans kläder hänger... I förrgår åt han och Fredrik där och gick sen hem för vila, igår var Aston kvar själv över maten och satt tydligen som ett ljus hela måltiden.

Igår vinkade han bara till pappa, hoppade ner i dubbelvagnen och var på sin första utflykt med alla barnen.

Idag skulle de iväg på promenad igen, Aston bara pussade på mig och brydde sig inte alls om att jag gick. Han ska äta lunch där och även försöka vila/sova där för första gången. Så får vi se om jag får ett litet telefonsamtal innan eller efter vilan :-)

Att Aston är en trygg och glad liten herre har vi ju själva känt, men det är otroligt att han visar det i såna nya miljöer som på dagis oxå. Att han bara litar på att vi "vet" att det är bra och roligt. Visst är vi medvetna om att han troligen kommer att gråta nångång, att vi kanske får nåt litet bakslag ibland MEN vi vet oxå att han är trygg i sig själv, att han litar på oss och att han fixar det.

Vår stora lilla pojke :-) <3

2 kommentarer:

JaneD sa...

Så härligt att Astons inskolning går så bra!

Lilla07an sa...

Ja, är dem inte underbara dem små. Ibland är det verkligen så man bara står å gapar. Men som du säger...det kommer säkert något bakslag. Och det är ju helt i sin ordning. Även fast det är jobbigt som förälder.
/M