torsdag, september 16, 2010

Lilla Myran sköter sig

Har precis varit på MVC och allt är bara bra. Är "bara" i vecka 17+0 idag, så varför går jag dit så ofta då? Jo, jag är ju med i ett viktprojekt där man går på täta viktkontroller - ungefär var 3:e vecka för att hålla koll på vikten.

Idag har jag inte gått upp nånting heller utan står helt still i vikt. Vilket innebär att jag går ner i mig själv, men Myran växer såklart ändå. Bantar inte såklart, men tänker på vad jag stoppar i munnen och så stavgår jag ofta och går på min vattengympa.

Det känns som om jag är i lite spökveckor nu, vilket jag inte känt med de andra barnen. Men denna gång har jag moderkakan i framvägg så det blir ju svårare att känna bebisen. Dock tror jag att jag känt den vid några tillfällen.

Pga denna "spökkänsla" så frågade barnmorskan mig om jag ville försöka höra barnets hjärtljud. Jag är ju medveten om att det är tidigt och kan vara svårt att höra bebisen, men jodå Myran ville ge sig tillkänna och jag fick höra hjärtljuden slå med 150 slag. Godingen!

Nu sitter jag på ett fik på sjukhuset, äter en macka och ska gå på vattengympan om en timme ungefär. Trevligt värre!!!

{Bloggar på språng med min iPhone}

10 kommentarer:

Anna sa...

Skönt att läsa att allt är bra med er båda!

Solkramen Anna

HegeT sa...

Ååå, så koselige nyheter...!!..
Så godt å høre at alt står bra til med dere begge..

torsdagshilsen
HegeT

Anna sa...

Åh, vad mysigt att får höra den lilla! Blir nästan liten sugen på fyra jag oxå ;-)

Lilla07an sa...

Hm, har ni fått veta vad den där Myran är för nån? Eller ska ni inte ta reda på det? Jag tror det blir en flicka, nämligen. Vet inte varför, bara tror det.

Ska bli spännande å se.

Cassandra sa...

Kanske är en tös denna gången då ;) Lyssnade oxå på bebisens hjärtljud i veckan =D

Pauline sa...

Godt å høre at det står bra til med både liten og stor!
Ønsker deg en fortsatt riktig fin høst!

Anonym sa...

Nämen GRATTIS Helene och hela familjen!!! Så roligt att läsa!!!! Hoppas att ni får fortsätta att må bra i 23 v till! KRAM!!

Julia sa...

så spännande med en till bebis =) å så roligt för Aston att få ett syskon att busa med. och redan v 17! det går ju supersnabbt
ha det bra!
kram

Marie/Mison sa...

Härligt att höra att allt går bra. Satt och tittade i några tidningar och såg en liten Aston med gröt runt munnen... Tänk, snart börjar det om igen. Mysigt!

Fotgraferande fembarnsmamma sa...

Hej! Åh jag har missat att du är gravid. GRATTIS!!! Vad roligt. Kram Maria
http://mariasdagbok.blogspot.com/