tisdag, september 28, 2010

Dagens foto - 100928 - vackra höstmorgon!

Jag är fortfarande rejält förkyld, eller har främst hosta och därmed huvudvärk pga all hosta på nätterna, så jag är fortfarande hemma från jobbet. Det gör ju att jag saknar mina promenader ute, framförallt nu när hösten är på intågande med alla sina vackra färger och klara luft!

Så idag tog jag med kameran på min 4 minuterspromenad till och från dagis, då jag lämnade Aston. På vägen hem tog jag lite foton på löv och vackra träd... Man får ta tillfället i akt, annars är jag ju bara inne.

Är det inte vackert?!
Ja, naturen är VACKER!! Jag njuter!


Blå himmel och solsken, vackra kontraster!!


Det här GILLAR jag med att bo en bit utanför stan, att det är nära till natur och grönska... Visserligen är denna bilden tagen vid vägen där vi bor, men vart man än går är det träd, alléer, grönska. Visst saknar jag stadslivet oxå, kan inte sticka under stol med att jag ÄR en stadstjej och längtar tillbaka litegrann... MEN det är så ljuvligt med all klar luft, vackra färger, närhet till skog och natur även om man inte är en skogs- och naturmänniska på det sättet.


Och så måste jag ju visa en av alla solrosor som blommar eller ska till att blomma i vår trädgård, de är 1,5-2 meter höga och såååå vackra!

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilka fina hostbilder, de gor mig glad :-). Jag alskar ocksa hostens fina farger.
Anette :-)