onsdag, mars 27, 2013

LO: I will love u forever

Det är nu måååånga år, och då menar jag måååånga, sedan jag tävlade i någon cybercrop eller liknande. Men idag hittade jag tre st inspirerande tävlingar i Scraplagrets påskcrop. Så jag har helt enkelt gjort en LO till den tävlingen som gick ut på att göra en sk one-layer layout. Man fick använda cardstock/mönstrat papper och ett fotografi, resten ska man ska själv. Inga dimensioner av dekorationer, pärlor eller sånt. Me like!!!

Jag gjorde denna sida genom att först grunda hela cardstocken med en tunnflytande gesso. När den torkat så målade jag med tre olika färger med Inktensepennor och eftersom det är en typ av akvarellpenna (som faktiskt blir vattenfast då den aktiverats med vatten och sedan torkat) så målade jag ut färgerna med vatten. Två gånger målade jag på färgerna för att få det som jag ville, första lagret fick torka innan jag la på det andra lagret.

Jag började med att markera var jag ville ha fotot. Sedan stämplade jag med en turkos dyna och en stjärnstämpel, torkade igen. Tog en diamondmask och gesso och fick de härliga vita strukturena!! Torka igen!! Sedan stänkte jag ut vit akrylfärg utblandad med vatten, för att få mina älskade stänk!! Torka igen, det är ett evigt torkande och jag ÄLSKAR min embossingfön från Rangers!

Jag fäste fotot på bakgrunden, stämplade swirls och texten under fotot med svart dyna. Texten på och ovanför fotot är delvis handskrivet och delvis rubons. Ramen runt hela sidan och runt fotot är ritad för hand med streck, prickar och små krulliditter.

För att få lite mer liv i swirlsen har jag ritat dit små vita prickar samt ritat vita streck på ena kanten av det stämplade. Titta på närbilden, det är läckert!

8 kommentarer:

Linda LW sa...

Snyggt Helene! :) Lycka till!

EmmLa sa...

Oh la la, vilka snygga färger :) Tack för bidraget! / Emma

Ulrika aka LillBlomman sa...

Vad kul att vi fick dig att tävla :) Visst är det himla roligt med denna tekniken! Din layout är urfin och så läckert framarbetad! Gillar dina vita prickar som jag så väl minns som dina :) Tack för att du ville vara med! Kramiz!

ScrapMyran sa...

Råläcker! Kommet ihåg när vi använde damma utmaning i swe, hur kul som helst.

ScrapMyran sa...

Råläcker! Kommet ihåg när vi använde damma utmaning i swe, hur kul som helst.

Jozebelle sa...

Wow ännu en sådan där wow -LO

Nenne sa...

Wow! Du inspirerar tillbaka!

Ulrika sa...

Jättesnyggt!!! Kul att du beskriver hur du har gjort! Blir sugen på att testa med såna där pennor! Det blev väldigt fin effeft med färgerna!