söndag, april 24, 2016

DAG 18 - bara att göra!

Igår var det en riktigt soft dag och jag kom bara upp i 7780 steg på hela dagen. MEN jag och Elin var faktiskt och tränade på fm, vilket i alla fall gjorde det till en toppenbra dag trots avsaknad av 200 steg. Jag ligger ju dock på många fler steg än mitt mål i vanliga fall, så jag är nöjd i alla fall.

Idag lämnade jag Charlie på 5-årskalas hos kompisen Liz och passade direkt på att gå en promenad på 2,5 km. Hann precis hem innan det började regna. Gick hem och tog det lugnt i en dryg timme, sen åkte jag till gymmet för veckan fjärde pass - eller tre och en halv då, eftersom det bara blev ett halvt pass i onsdags.... Men jag körde några fler stationer i cirkeln idag så det kompenserar sig nog lite i alla fall.

Med tanke på 4 pulspass samt ett stavgångspass på 5,19 km så är detta en kanonvecka det med!

Imorgon är det dags för 3 veckorsuppföljningen med coachen samt vägning. Denna vägning får jag väl ta med en nypa salt trots allt, eftersom jag snart ska få mens och då alltid lägger på mig 1-3 kg i vätska. Galet egentligen.... Men så mkt som jag tränat får jag trots allt nedgång på vågen, annars vore det konstigt hahahaha

Inga kommentarer: