onsdag, april 27, 2016

DAG 22 - seg och omotiverad idag!

Det var en seg dag idag som började med en läskigt hårt pulserande huvudvärk vid höger tinning ungefär. Den försvann emellanåt, men kom tillbaka vid rörelse av huvudet. På em försvann den helt, men jag har känt mig trött och omotiverad hela dagen.

Kanske beror det på att jag fick mens i måndags? Har i alla fall inte fått migrän denna gång, men hade känning igår. Ovanligt faktiskt!

Åkte iaf till Itrim nu på kvällen och körde ett pass. Inte ett hårt pass, men jag åkte dit iaf! Det är det viktigaste och en klar vinst för mig! Att jag tränade trots att jag egentligen inte kände mig motiverad.

Det känns som om allt står stilla just nu, MEN det är bara en känsla. Det kan inte stå helt still eftersom jag tränar och äter 800 kcal/dag från och med idag. Det är nog hjärnan som måste fatta förändringen! Det kan ju inte gå hur snabbt som helst att gå ner i vikt, jag har ju bara hållt på i 3 veckor och gått ner strax över 6 kg.... Ändå blir jag otålig, märkligt!

Och som sagt, gick upp till 800 kcal/dag idag. Den måltidsbar jag åt idag var müsli/tranbär och den var mycket god! Moccashaken var söt men drickbar och jag kommer vänja mig vid att dricka den. Den frystorkade Chilin gick att äta, men var sådär.... Det var endel bitar som inte var helt tillagade och jag är ju lite "picky" på sånt. Men ska ta en skvätt mer vatten och köra lite till i mikron får vi se... Som sagt, det var ätbart och med smak.... Jag gillar dock mer shakes, pulver och barer. Ska variera mig iaf, då jag känner mig lite mer mätt med mat än enbart ovanstående.

Inga kommentarer: