fredag, december 02, 2016

DAG 239 - egoboost!

Idag var det en dag i egoboostens tecken!! Jag har fotograferats och filmats för en kommande reklamkampanj för Itrim. JAG! Lilla jag..... Det är helt galet att min hälsoresa resulterat i att jag får möjlighet att vara ett av Itrims ansikten utåt, det är så galet roligt och verkligen en ära! Att få möjlighet att i ett större sammanhang få stå för Itrims visioner som jag verkligen delar.

Imorse fotograferades jag och det var galet hur fina de bilderna blev på en normal Larssontjej i sina bästa år! Och då hade de inte ens redigerat bilderna! Ser framemot att få se slutresultatet sen, det ska bli oerhört roligt!


På eftermiddagen fylldes mitt hem av ett filmteam, hela 7 st killar samt Itrims marknadschef. Oerhört inspirerande eftermiddag. MEN det är väldigt svårt att vara naturlig framför en filmkamera, att fotograferas är lätt men att prata och vara naturlig och lyckas få fram mitt budskap.... Tja, jag tror att jag lyckades någorlunda iaf.... De fokuserade mycket på min dröm, men vad den drömmen består i får ni vänta tills i januari med att få reda på.... Jag vet iaf vad jag kommer få jobba mer med i vår *hehe*

Sen hoppas jag att min förkylning inte slår igenom alltför mkt på filmen, är ju egentligen lite väl krasslig men har en bra dag idag och hoppas att jag är frisk efter helgen!


Inga kommentarer: