måndag, augusti 04, 2008

Exakt en månad till beräknad födelse...

Det är inte klokt att det går så pass fort ändå! Nu är man ju allmänt otymplig, stor, klumpig, trött och lite smågnällig *s* Samtidigt är jag tydligen oerhört snäll och rar, enligt Fredrik *s* Men bara en enda månad (plus minus några veckor) tills Bebis förhoppningsvis är hos oss!! Längtar efter att få se lilla parveln, få se vem som döljt sig därinne så länge nu :-)

Idag mår jag lite halvkonstigt. Lite ont i huvudet, känner mig trött och seg, lite halvillamående, sådär allmänt uschlig mao. Hoppas det går över snart!

3 kommentarer:

Charlotte Ravn sa...

Du trænger vist lige til et trøste kram Helene, håber snart du får det bedre igen. Jeg følger jo spændt med i din voksende mave og glæder mig til at se billeder af den lille snart!
Kram fra Charlotte

Anonym sa...

Så "fort" det gått,tycker jag som inte bär på en söt rund kula...Så underbart att snart få se det lilla pyret som finns i magen. Jag Har följt dina veckobilder och du har varit och ÄR otroligt vacker. Du verkar så harmonisk och lycklig.

Hej från mig,
Eivor/Ejja
www.eivor.blogg.se

Jozebelle sa...

Ja det är ju islutet av gravisditieten så då är det vanligt med illamående igen...Hälsa gärna på i bloggen en sväng, gjorde en LO häromdagen som jag är väldigt nöjd med!

Kramizar Ann-Marie