fredag, augusti 01, 2008

Nya huset + Fredde renoverar bilen....

Ja, allt på min blogg är kanske inte så intressant för er läsare ;-) Men jag använder bloggen som ett lite onlineminne för mig själv, lägger upp lite foton och lite ord för mig själv att kolla på i framtiden. Har vid flera tillfällen faktiskt gått tillbaka i bloggen för att kolla datum på foton eller lite tankar och sånt...

Så tycker ni jag uppdaterar alldeles för mkt och med lite för mkt "oväsentligheter" så bortse från det ;-)

Här är nya huset på landet, ser ni den fantastiska altantrappan?? Altanen är stoooooor och helt underbar!! Förhoppningsvis kommer jag sitta på trappen nästa sommar och ha en liten parvel som kryper i gräset nedanför *ser det framför mig*


Fredrik har blivit bättre i ryggen nu och då har han tagit tag i renoveringen av lacken vid framrutan. Imorse fick han framrutan borttagen och nu är han i full färd att slipa rost mm... Han är duktig, min Fredrik!!

När rosten är borttagen ska vi i med en ny framruta, som vi längtar!! Den gamla var urkass och dålig....

Funderar och tänker ;-)


Jobbar på!

3 kommentarer:

Christine sa...

Å herregud vilket sommarhus!!! =O
Fint värre..
Och jag längtar tills fotot på dig och parveln kommer nästa sommar ;)

Anonym sa...

Jag gör som du - använder bloggen som en dagbok. Jag tittar ofta tillbaka för att se när saker och ting hände. Senast idag faktiskt, för att se när min tand gick sönder, så att jag kunde berätta det för tandläkaren.
Min blogg är främst för mig, och om andra vill läsa den så är det bara trevligt :) Du verkar tänka likadant. Jag läser mer än gärna om din vardag, det gör bara bloggen ännu bättre!

Anonym sa...

Älskar altanen, den är verkligen jättefin!