måndag, augusti 18, 2008

Oh, idag börjar Robin på KTH

Idag är första dagen på KTH för Robin (igår var det mottagning i Blå hallen, där alla nya KTH-studenter möttes upp av skolans rektor, fick lyssna på tal och sen underhållas med sång och dans).

Undrar vem som är/var mest nervös över att han skulle börja idag... Han eller jag? Troligtvis jag, Robin är lugnet själv *s* Jag vet ju vad han har att se framemot de närmaste 2 mottagningsveckorna med repetition i matte, genomgång av regler och annat, nya kompisar och nollning - inte att förglömma nollningen!!! Sen börjar det riktiga allvaret om 2 veckor, då kurserna startar...

Mmmm, vi får se när han kommer hem i eftermiddag/kväll då. Är så nyfiken på att höra vad som hänt under dagen :-D

Knäppa mamman!

4 kommentarer:

Kajsan sa...

Oj vad spännande!!! KTH! Galet vuxet ju! ;) Hur mår magen? Hoppas allt är bra. Kikar in här nästan varje dag å blir glad av bara att se när det kommer nya inlägg! hihi.. Vad fin spjälsängen var föresten! Å tydligen var det fler som tyckte det i familjen! hihi... Katten har bra smak! :)
Må gott och ha en fortsatt trevlig vecka!
Mvh Karin.

Anonym sa...

Åh vad roligt gumman...spännande och jättekul för er alla. Inte illa, och vilka duktiga pojkar du har. Fast det har dem alltid varit sen dem har varit "små"..Hälsa så gott från oss, och gratta så mycket.

Puss och kram från Gurkstan
Paula med med små

Suzie sa...

Det är svårt att förstå att ens barn har blivit SÅ stora!! Själv känner man sig inte alls lika vuxen.... ;-) Hur går den ekvationen ihop?!?!?

Hoppas han får en trevlig start på sitt studentliv!

Monica sa...

Tänk att han är så stor att han börjar på KTH! Hoppas att han får det riktigt, riktigt bra... :-)