söndag, augusti 17, 2008

Så skönt att få släpande saker gjorda...

Jag har tvättat och tvättat massor med tvätt, killarna har äntligen röjt ut sitt rum ordentligt och jag har fått alla kläder upptvättade. Orkade inte ens kolla vad som var rent och vad som inte var det.

Kylskåpet har behövs skuras ur länge, har bara kört ytstädning ett tag *s* Men nu, nu luktar det rent och fräscht därinne, gamla burkar är tömda och kastade och vi får fylla på med lite härligt nytt i veckan, så vi har inför Bebis ankomst.

Har egentligen 4 saker till jag skulle vilja göra:
1. Städa ur den oerhört RÖRIGA och överfyllda klädkammaren, där jag, Robin och Martin huserar (tillsammans med diverse pärmar, scraplådor, skor osv).
2. Städa och rensa i scraphörnan (egentligen prio 2 efter klädkammaren, men den lär nog hamna sist och nån gång till jul eller nåt *s*)
3. Baka kanelbullar och frysa in, det var länge sen och jag har onekligen tänkt på det länge
4. Storhandla så vi får frysen fylld med massor med potentiell mat mm

Vi får väl se vad vi får till, Fredrik börjar jobba imorrn igen. 1,5 vecka kvar tills han byter jobb :-) Så jag tomtar kanske på här i lugn och ro och fyller mina dagar med "jobb"...

Imorrn ska det dock PYSSLAS massor, för jag har endel alster att göra till den kommande skissboken som kommer i höst. Jag har fått frågor om vad det är för skissbok och jag har ritat ett gäng skisser som jag själv och andra designers ska tolka och sen kommer den ges ut via Scrapbooking mm (svenska scraptidningen). Som många säkert vet ÄLSKAR jag att rita skisser, så det är extra kul att få göra en bok med såna!! KUL! Är så stolt och hoppas att den kommer bli så bra som jag vill ;-)

5 kommentarer:

Anonym sa...

E här inne o hejjar på :O)
Nu är det inte långt kvar..

Glöm inte vila inför det stora magiska ni har framför er.

Såg att du fått namnförslag nedan, så jag hakar på och föreslår mitt eget förslag på pojknamn Matheo :O)
Men nu tror jag ju att ni får en flicka ändå.

Kram
Sandi

Kajsan sa...

Låter jätte spännande med skissbok! :) Den ser jag verkligen fram emot!
Rensa är skönt när det är gjort! :) Jobbigt bara att samla kraft att komma igång... Speciellt om magen är lite tung ;)
Lycka till med allt och som föregående sa: glöm inte att vila :)
Ha en tevlig söndag kväll!
Kram Karin.

yes sa...

Låter hur bra som helst att du ska vara med i den kommande skissboken! Ser fram emot att få kolla i den och fyllas av inspiration - som alltid av dig! Ha det gott och njut av lugnet så länge det nu varar :)
kram ylva

Miaa sa...

Ja, den där boken lät jag väl "titta på"... (hmm, förmodligen köpa då...)
Ta det nu lugnt med städande och fixande!
Kram Miaa

Anonym sa...

Åh, jag känner igen alla förberedelser inför bebin! Härliga tider.. Nu är det inte lång tid kvar förrän ni får er lilla baby, så spännande!

Och sen ser jag också fram emot skissboken väldigt mycket!