tisdag, augusti 19, 2008

Nope, ingen bebis än...

Fniss, den dag jag inte skriver ett inlägg på ett dygn kommer ni tro att jag är på förlossningen eller BB... Men så behöver det ju inte vara... Än har det inte kommit nån Bebis, det är 17 dagar kvar till beräknat datum så snart är vi ju nere på 2 veckor... Fast fortfarande kan h*n komma före eller troligare efter 4 sept. Men vi väntar och ser!

Jag är STOR som ett hus *hahahahaha* Det är otroligt, förhoppningsvis får jag och Åsa till åtminstone en fotosession till... Vi har lite tankar och funderingar på vad vi vill göra. Då ska ni få se en svullen val ;-) *fniss* Men det är värt det, det är ju mest vätska såhär på slutet. Fötterna är som små ballonger :-)

Mår i övrigt oförskämt bra trots att sömnen störs, att jag är vätskefylld och stor + att jag fortf har problem med ryggen. Men nu börjar man längta till att få Bebis på utsidan av magen istället för inuti ;-)

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag förstår precis hur du känner dig! Sådär på slutet vill man inget hellre än att träffa det lilla pyret. Jag minns alla möjliga tips och trix jag fick av mina jobbarkompisar för att på ut ungen.... Jag tror ett glas rödvin var det roligaste tipset i alla fall. Hade funkat för Lena tre gånger, men inte för mig. Men det var gott att prova ialla fall. Lycka till när det än blir!!!/Kram

Heléne sa...

Åååå den är ju så jobbig OCH underbar den där sista tiden i väntan på bebis! Nu när dina pojkar försvinner till skola och jobb ska du se att du får tid och lust att baka de där bullarna och fixa både det ena och det andra:-) Jag förevigade också min stora mage och det är jag så glad för nu. Kul att ni hittade ett sätt att hålla SWEscrapbloggen igång också! Lycka till med allt, NJUT och klappa magen mycket! Kramar från Heléne R.

Anonym sa...

underbart :-) härligt att du inte har allt för mycket problem och jag håller alla mina tummar för att ni orkar å hinner med era planer :-) jag hade en inbokad magfotografering med en tjej men hennes syster ringde dagen innan å berättade att hon fått en dotter i vecka 37 :-) så de blev inga magbilder för henne.

Kajsan sa...

Spännande spännande när det är så nära! snart sprids den ljuva bebisdoften hemma hos er!
Hoppas ni får till en "på slutet" fotografering! Jätte roligt att ha kvar sen ju! :)
Må så gott!
Mvh Karin.

Anonym sa...

Lycka till med bebisen! Passa på att ta kort på både din och Åsas mage tillsammans, det kan vara kul att ha senare. Mina barn har haft bråttom ut båda två (v33&v36)så jag har inga magbilder.. Jag fick nästan ingen...Mimi