måndag, november 24, 2008

Det snöar i Sthlm...

Det snöar sen 3 dagar tillbaka i Stlhm, det började i lördags... Så mysigt!! Det blir så ljust och härligt! Fast jag och Aston håller oss inne för tillfället, funderar på om vi ska köpa vinterhjulen till vår vagn... Kommer vi behöva dom? Frågan är ju liksom hur många såna här snöiga dagar vi får i vinter?

Passade på att fota lite ut på gården... Fascinerande med ljuset, hur det ändras på några minuter!



5 kommentarer:

Anonym sa...

Håller med om att det ser mysigt ut med all snö! Jag har köpt vinterhjulen till Buggan. Var ute en sväng idag, ibland oplogat eller vallar, funkade kanon. Man är ju dock lite bortskämd att den är så lättsvängd med vanliga hjulen.

JEN sa...

Hej i snön! :-)
Vi köpte vinterhjulen till Buggan förra vintern men jag tror vi använde dem högst 3 ggr eller något sådant. Höll på att bli helt vansinnig på att det inte gick att köra som vanligt *fniss* När det är snöoväder går vi ju ändå inte ut.... och så fort det är plogat tycker åtminstone jag att de vanliga hjulen funkar 100 ggr bättre - dvs utan problem! Tycker du ska försöka prova någons vagn som har de monterade innan du köper... och ställa dig frågan - kommer jag vara ute öht när det inte ens plogas? *snösnö*

Anonym sa...

GRR! Vi har knappt fem cm snö här 60 mil norr om Er. Det har lovats snöoväder i flera dagar, men inte har vi sett annat än ett par ynka flingor yra förbi. Jag är så avundsjuk. Snön skulle matcha så fint med mina nyuppsatta adventsstjärnor! Jag har inte vinterhjul till vår vagn - trots att vi bor i Norrland. Det är som sagt sällan det blir promenader innan det är plogat.//

Miaa sa...

Ja, tänk om det kunnat snöa så mycket här utanför GBG, då hade barnen varit ute nu... Här har det snöat knappt en cm, och det går inte att göra nåt av snön! När det ändå ska snöa, kan det väl snöa ordenltigt, åtminstone några dagar?? Ni har tur ni!!
Såg din syster här på bild... Väldigt vad ni är lika!! Åtminstone i profil!
MVH Miaa

Ulrika aka LillBlomman sa...

Nej några vinterhjul blir det inte här ute i skogen! Hi hi! Men jag har inte tagit mig ut med vagnen på flera dagar för de vägrar att ploga? Idag kom de, så snällt! Vilka härliga snöbilder du tagit! Bra tips med att göra om dåliga färger till svartvitt! Vad skulle jag göra utan dig! Kramen!