tisdag, november 18, 2008

NHL-killen....

För ca 1 mån sen var jag och Fredrik ute på stan och promenerade i butiker. Vi kom till Lindex och där sålde de bodys och mjukisbyxor med NHL-tryck. Fredrik blev helt till sig och kunde inte låta bli att köpa dom. "Jahapp, nu börjar man köpa grejer till Aston mao", sa han...

Nu har Aston börjat växa i kläderna och jag passade på att ta kort på honom innan blöjbyte. Coolaste killen i stan!

Kolla in bodyn och killen! Fniss, bodyn är sååå stor på honom fast den är i stl 62 - fast det syns inte riktigt här. Som sagt, en liten kille vi har.


Mammas hjärta smälter, lilla Liten pratar och är allmänt gosig och glad!


Bara sååå söt! Senaste grejen är att göra bubblor med tungan, det blir så mkt bubblor att det formligen rinner längs hakan... Men här tog jag bilden innan det blev som mest...


Aston är oftast en tålmodig kille, men ibland så går det inte alls... Då går det från 0 till 100 på 2 sek ungefär... Här är han visst hungrig? Fast det bara är 2,5 timme sen han åt en hel flaska *s* Och ibland när man provar efter 3,5 timme är han inte alls hungrig... Inte lätt för en liten kille att berätta vad han vill eller för en mamma att förstå alla gånger ;-)

4 kommentarer:

Ulrika - foto - Jonasson sa...

Underbara bilder på söt liten prins =) Vi (läs: min man) köpte oxå "massa" NHL kläder från Lindex då vårt charmtroll kom till världen! Enda gången som han varit så till sig då det gäller handling av kläder till barna ;)

Ha en trevlig kväll!

Anonym sa...

Samma här Romeo hade oxo detta supertuffa set, det finns även strumpor.

Kram Carina(62Carinaz)

Anonym sa...

Guuuud, han är så söt!!!!

Anonym sa...

Han är ju så gullig!

Näe, det är lite svårt i början att veta vad dom vill. För oss var det bara att "felsöka" hela tiden; hungrig, ont i magen eller trött? Oftast var det ont i magen tyvärr.. Ändå minns man den första tiden som ett rosa skimmer så här i efterhand. Lika med förlossningen :) Mysko det där!

/isabeli