onsdag, november 05, 2008

Älskade mamma!

Är så orolig för min lilla mamma! Hon har precis åkt till operation, för att operera bort en knöl i ena bröstet. Än vet vi inte om det är godartat eller elakartat, men man behandlar knölen som om den är elakartad. Hon ska strålas och äta medicin och sånt..

Älskade mamma, det får inte vara nåt allvarligt eller elakartat det här.

Känns oerhört tråkigt och jobbigt att jag inte kan vara där på sjukhuset då hon vaknar upp från operationen, men hon bor i en annan stad och det blir svårt att ta sig dit med Aston och allt mekande som är runtomkring där. Men åtminstone två av mina tre systrar ska vara där sen, så hon får iaf sällskap.

Mamma!! Tänker på dig, älskar dig, saknar dig!

15 kommentarer:

Ulrika aka LillBlomman sa...

Fy vad jobbigt vännen! Skönt att dina systrar har möjlighet att vara nära. Håller tummarna att allt ska gå bra! Alla barn är ju olika, var inte orolig. Det är så mycket kurvor och listor man ska följa. Kanske "rundar" han på sig med ersättningen? Vilka härliga blommor och presenter du fått, fina familjen!! Många kramar!

Ellis sa...

Ja - det skrämmer när sånt här händer... Jag skjutsade min mamma till sjukhuset häromveckan. Hon har problem med hjärtat. Hon är hemma igen och mår bra för tillfället. Kan inte tänka mej en tid då hon inte finns här...
Jag tänker på dej och din mamma och hoppas att knölen inte är elakartad. Vore jag hemma och inte på jobbet, så skulle jag tända ett ljus för henne. Här i arkivet kanske det är bäst att låta bli...
Kram!

Jane.D sa...

Håller tummarna för din mamma, och skickar en kram till er alla!

Julia sa...

Hoppas det går bra för mamma din!!
kram

Christine sa...

En stor kram till er alla!!! <3

Caroline sa...

Usch och fy, vet att det känns för jävligt. Min pappa är döende i cancer, dock av en typ som inte går att bota. Lite tröst kan man ju söka i det faktum att bröstcancer som upptäcks i tid (om det nu skulle vara det) går att bota och ofta också blir botad. Vägen dit är ju bara så trist och jävlig. Måste bara få säga att min pappa är helt fantastisk, han kämpar på med gott humör och det ser fortfarande ljust ut men vi vet ju om att när som helst kan det vända.

Malin sa...

Hjärtat! klart att det går bra. De flesta fallen av bröstcancer går att bota. Sedan är det ju faktiskt inte helt ovanligt med godartade knölar i bröstet. Vet en hel del sm haft sådana. Håller tummarna för att ni snart får ett besked - och ett gott sådant. Bra att de ändå sätter in behandling på en gång i fall att...

Kramar till dig och mamma!

Monica sa...

Usch! Tänker på dig och din mamma. Jag är ofta glad över att ha så många syskon. Det blir fler att glädjas med och fler att dela bördan med... Stor kram!

ylva sa...

håller tummarna för din mamma. och så ville jag säga att båda mina barn älskat och älskar att sova med en snuttetrasa över ansiktet, precis som aston. vet att det ser knasigt ut, men som sagt, vill de så vill de...

Miaa sa...

Skickar en stooor kram!!!!
MVH Miaa

Eleonore sa...

Alla mina tankar till din mamma och er familj, håller tummarna för att allt går bra och att knölen är godartad.

Kram E

Anonym sa...

Håller ALLA tummar & tår för att gå bra!

Anna sa...

Hoppas allt är ok med lilla mamma nu efter op. Vet vad du går igenom, min svärmor opererade sig förra året för bröstcanser.

Höstkramen Anna

Anonym sa...

Åh, fy.. jag förstår din oro men så skönt att dina systrar finns där och du finns hos din mamma i tanken och själ.

Jag håller alla tummar jag har för att det inte är någon elakartad knöl.

Varmaste kramar
Ulrica

~Karin~ sa...

Vännen!!! Förstår att det är jobbigt att du inte kan vara där hos din kära mamma. Skönt att veta att hon inte är ensam iaf! Massor med kramar till dig, din mamma o resten av familjen!!

puss /K