tisdag, oktober 04, 2011

Dagens foto - 111004 - sovvägrare

Charlie brukar alltid sova bra, ibland med lite knot inför själva insomnandet. Men sen sover han bra. Men sen 4-5 dagar tillbaka så krånglar han - både dag OCH natt. Han som brukar sova så bra på nätterna kan nu vakna 1-2-3 ggr per timme eller lika gärna sova 2-3 timmar på raken. Men senaste nätterna vaknar han ofta. På dagarna varierar det, men idag har han knappt velat sova alls. På eftermiddagen blev det bara 20 minuter innan dagishämtning - ute i vagnen.


Försökte få honom att sova lite senare på eftermiddagen för att han inte ska bli så grinig på kvällen, men icke. Gav upp efter 20 minuters försök, det blev bara jobbigt och "irriterande". Så han fick vara vaken till kl 19, såklart jättegrinig och trött emellanåt. Men ändå, när det var dags att sova så kan man inte bara somna som man brukar utan ska krångla och jobba emot sömnen i närmare 30 minuter.

Hoppas lillfisen snart återfår sin goda sömn, för jag har konstant huvudvärk nu... Sömnbrist ÄR en tortyrmetod, helt klart!

1 kommentar:

Lilla07an sa...

Håller helt med. Sömnbrist är tortyr! Jag ska försöka tänka på det när barnen är tonåringar och sover halva dagarna. Så påminn mig om 10 år är du snäll :)