måndag, oktober 31, 2011

Dagens foto - 111030 - en underbar dag i familjens tecken ;-)

Vilken underbar söndag! Helt fantastiskt!! Trots att vi gick från sommartid till vintertid idag, och barnen alltså vaknade kl 6,10 istället för 7,10 *s* Vi tog det lugnt på morgonen, åkte sen till Astons simskola där Aston och pappa simmade och Charlie åt lunch under tiden. Sen åkte vi till "Gyllene måsen" och åt lite.... Gick runt i våra gamla kvarter på Kungsholmen och sen ner till Rålis en sväng. Aston har inte varit där sen han var bebis, och han tyckte det var sååååå skoj (även om de båda klätterställningarna som finns där är för klart äldre barn, men han gjorde så gott han kunde).Charlie sov heeeela tiden i sin vagn, det var nog riktigt mysigt. Två timmars sömn blev det.

Vi gick sen vidare och lekte lite på skolgården till Kungsholmens grundskola (fd Fridhemsskolan), vilket oxå var roligt såklart! Och när Charlie vaknade så åkte vi hem igen, åt middag och hade en soft kväll medan Fredrik var iväg och åkte goklart.

En underbar dag med familjen helt enkelt!

4 kommentarer:

Jozebelle sa...

Låter alldeles fantastiskt härligt, underbart foto!

LillBlomman sa...

Vad mysigt med ett litet besök i gamla hemtrakter! Den var jätefin din sida med stora vimplar, förstår att du är nöjd! Kramar!

Fia sa...

Vilka underbara färger du har fångat! :)

Kram, Fia

Pysselfröken sa...

Låter som en härlig dag. Vilket snyggt foto, härliga färger och kontraster.
Kram