söndag, januari 01, 2006

Gott slut, gott nytt ÅR!!!

Nyårsafton firades lugnt härhemma. Robin och Martin valde att fira nyår med mig och Fredrik och grabbarna konstaterade under middagen att de inte firat med oss på ca 4 år. Så det var mysigt att de denna gång var hos oss. Vi bjöd även hit Robins bästa kompis Erik. Killarna spelade mestadels spel på eftermiddagen, men vi hade bestämt att efter middagen skulle det vara spelfritt tills efter tolvslaget.

Vid 20-tiden var middagen klar och till förrätt åt vi sparris med hasselnötsvinägrett, riven parmesan och rostade pinjenötter. Alla åt, till och med tonåringarna smakade, även om de inte var så imponerade av mina kunskaper och smaken ;-) Till huvudrätt blev det fondue med potatisgratäng, 2 kalla såser, sallad och bröd. Mums så gott!!! Mätta blev vi!

Efter middagen kollade vi alla 5 på DVD, grabbarna valde filmen "Van Helsing" och den slutade alldeles lagom till tolvslaget. Då klockan slog midnatt stod vi uppe på skolgården utanför Fridhemsskolan, eftersom det ofta brukar vara många som skjuter raketer där. Tyvärr var det inga alls, och vi hade missat att köpa egna oxå, men vi såg många fina raketer ändå. Grabbarna svepte en stor Pommac-flaska på skolgården och eftersom det var kallt ute så blev Robin såååå kall om de blöta händerna (han sköt iväg korken nämligen)...

Så det var ett mysigt, om än kallt, slut på år 2005 :)

GOTT NYTT ÅR!!!!

Inga kommentarer: