tisdag, januari 31, 2006

Utmanad: 5 "fula" ovanor

Jag har blivit utmanad av Knin, Zarischka och Millan

Regler: Du skall göra upp en lista på fem konstiga ovanor eller egenheter du har och sedan utmana fem andra bloggare att göra det samma och fortsätta kedjan. De skall även bifoga de här korta reglerna i sitt meddelande. Längst ner i det här inlägget finns en lista över vilka jag utmanar.

~~~~~~~~~~~~~~~

1. Jag är lat.... Ja, jag är lat ;-) Jag är en sån som skjuter på saker in i sista stund... Och det med motiveringen "Det bästa är om jag väntar att göra sakerna till sista stund, för då slipper jag tänka". Men all tid som går att tänka på det hela då? Jag har ofta 1000 bollar i luften, och då kanske man är lat när man inte gör allt på en gång ;-) Sen skyller jag gärna på att jag har lite ont om tid att göra saker... Jag borde städa oftare, men är för lat... Borde träna, men är för lat... Borde äta bättre, men är för lat... ;-)

2. Jag är en.... Slösa... *rodnar* Jag har så svårt att spara pengar, det är bäst att de rullar på.... Köper jag inte skor, så är det handväskor... Är det inte handväskor så framkallar jag foton... Eller så köper jag scrapdekorationer eller papper eller gardiner eller... eller.... eller.... Hjälp mig ;-) MEN det viktigaste är att mitt köpande inte på något sätt går över styr, det är inte så att jag inte kan låta bli att handla - det är bara så himla skoj :)

3. Är fruktansvärt morgontrött och vill för allt i världen helst inte gå upp före kl 9 på morgonen. Sitter gärna uppe till midnatt och vill sova på morgonen... Zzzzzzzzz...

4. Jag går inte på A-brunnar... Jag vet att jag är 37 år gammal, men jag har fortfarande nojja för att gå på A-brunnarna *s* Inte för att jag är rädd att jag ska trilla igenom dom, utan snarare att A-brunnar betyder otur... hahahaha... Totalknäpp? Japp, det är jag det!

5. Jag sitter för mycket framför datorn! Det är ett faktum, men jag vill ju inte slita mig härifrån... Gillar att koda, gillar att fotoredigera, gillar att surfa, gillar att maila, gillar att chatta, gillar att kolla forum osv... Hua! Denna "fula" ovana borde man förändra :-S

Jag vill utmana:
~Madde~
~Qurin~
~Malinduv~
~Suss~
~Sandi~

7 kommentarer:

Zarah sa...

...och mig... *pekar på sin egen utmaning*

Men jag tycker inte att det där låter som ovanor - bara som att du är en livsbejakande och positiv människa som vågar ha svagheter och nojjor - det är bra egenskaper, tycker jag. :)

Anonym sa...

Jag undviker alltid ocks A-brunnar... Men hos oss betydde det Avbruten kärlek *skratt* Men det sitter i...

~Karin~ sa...

Hallå raring!!
Du...är det mina fula ovanor du har listat där? *ler*

Nu finns mina på plats i min blog iaf...o dom är inte helt olika dina!

*puss*

Zarah sa...

Helt OT - men... Jag försökte maila dig - det gick inte - så jag skriver här istället.

I en av mina vanliga snubbla-runt-på-nätet-sessioner, sprang jag in i en sida som jag tror kan tänkas intressera dig, med tanke på att du är så himla duktig på foto, och att du är intresserad och så...
http://selfportraittuesday.blogspot.com/

Jag blev superinspirerad av sidan, så jag tänkte - om JAG blir det - vad skulle då inte DU kunna få ut av den. (Hoppas jag i alla fall - du kanske redan har länken...)
Nåväl. Hoppas att du gillar den!
>---kram---<
/Zarah

Suss sa...

Kikar in och antar utmaningen =)

Kram!

Anonym sa...

*Asg* SÅ du undviker också A-brunnar!! Det gör jag också för dom betyder ju otur!! Du vet väl att du lan häva oturen genom att gå baklänges över brunnen. :O)) K betyder kärlek.

Vi ses imorgon

Kramen Anna

Emma sa...

Jag kliver heller inte på A-brunnar... tror att det betyder avbruten kärlek =/