lördag, december 27, 2008

Det börjas i tid!

Kolla handfattningen Aston har *s* Perfekt, va?


Skärmen och tangentbordet är riktiga favoriter (TV:n likaså), och hur vi än gör för att han inte ska kolla så vrider han huvudet så det nästan sitter bak och fram på den lilla kroppen ;-)

Aston är en liten nattsuddare eller iaf kvällssuddare, just nu är han inne i nån fas när han känner av att det är dags att sova för natten och själva nattningen är en procedur i sig *s*

Han äter vid 21-21,30, men sen ska det rapas och pratas och inte sova, så vi får ta ut honom i vardagsrummet igen. Ikväll var han såååå trött, men sova? Nope! Kl 22,20 bestämde jag att han SKA sova och la honom som vanligt i fleecefilten och sa "Nu är det bra, nu ska du sova" och gungade honom i 10 sek. Sen sov han...

På dagarna är det oftast lätt att söva honom, då lägger jag honom bara i sängen och så somnar han i de flesta fall. Men på kvällarna är det annorlunda just nu :-)

Jag vet att det vänder och det är såhär en gång i veckan ungefär. Så det är inget vi lider av direkt... Han är ju en glad och tillfreds liten kille, så de här kvällarna är INTE jobbiga direkt.

Inga kommentarer: