torsdag, december 11, 2008

Första vaccinationen avklarad

Imorse var vi på BVC redan kl 8,30... De som känner oss vet att jag är gryyyyyymt morgontrött och det verkar som om lilla sonen är detsamma *s* Han sover oftast till 8,30-9... Ibland längre.... Imorse fick jag väcka Aston, det var inte så jättepoppis till att börja med - han är alltid gnällig om han inte sovit klart. Men sen fick man lite leenden osv.

Vi hade turen som hade med oss Fredrik till BVC också :-) Väl där så blev det först vägning och mätning.

Aston är nu 61 cm och väger 5490 g, så han har verkligen börjat gå upp nu :-) Det ser ut som om han hittat sin kurva, viktuppgången går stadigt uppåt!

Sen fick han två sprutor, dels den vanliga och sen den med pneumokockvaccin. Han blev INTE glad kan vi säga, tårarna sprutade och han var riktigt arg länge *s* Men det var mest för att han fortsatte vara arg, han vet att säga till när nåt inte är bra ;-)

Nu sover han i vagnen sen 1 timme tillbaka, alldeles slut av att inte ha fått sova klart sin skönhetssömn.

Ska försöka fota lillkillen idag oxå, men det är bedrövligt mörkt ute.... Vi har fortfarande inte tagit tomte- eller pepparkaksfotona. Inte för att vi hade tänkt skicka dom som julkort, men jag vill ju ha fotona i rätt tid så att säga... FÖRE jul mao ;-)

1 kommentar:

Linda sa...

Usch då, vaccinationer är inte alltid så skoj! William blev inte heller särskilt glad när han fick sina för nån vecka sen. Han fick dessutom feber av dem. Hoppas er lille kille klarar sig undan det.

Vad skönt att han går upp bra i vikt!

kram Linda