söndag, december 28, 2008

Hihi, första riktiga skrattet!

Hihi, idag kom första riktiga medvetna skrattet från Aston :-) Det låter så oerhört gulligt, så man nästan svimmar av skratt själv. Han har skrattat förut, men inte så medvetet att han själv förstått att han skrattar. Bl.a har han skrattat i sömnen :-)

Aston är annars lite småsur emellanåt och lite lättretlig just nu, så det är nånting han ska lära sig tror jag. Men snart är nog vår glada kille här igen :-)

5 kommentarer:

Marie - Med mina händer... sa...

Hi hi, så härligt med babyskratt. Det väger upp dagar av gnäll. Gott nytt år!

Ulrika aka LillBlomman sa...

Åh vad skoj! Viggo börjar också småklucka lite! Kommer nog närsomhelst! Galet med snart 200000 besökare! Kramar!

Anonym sa...

åå vad underbart :-) minns tyvärr inte mycket från matildas första månader då jag mådde dåligt :-( så sånna här saker som inte finns med på foton och i scrapalbum är helt borta i mitt minne :-( men denna gängen tänker jag minnas alla detaljer och vara med om allt!

:-) kramkmra

Jozebelle sa...

Hejsan på Er hoppas ni mår bra! Hoppas att ni fick många trevlöiga julklappar och msyiga minnen, vi får föröska träffas snart, nu när jag inte går två dagar på Hälsoppolen så kanske ork och tid räcker lite bättre. Ursäkta min långa paus men det har varit mycket en tid i och med kursen två dagar per vecka så lag har fått lagt bloggtittandet åt sidan ett tag. Kan ju berätta jag jag fick ha med en LO i LifeTimeMoments nyhets brev förra veckan, ska visa det i bloggen snart, men just nhåller jag på ott göra om lite där så det kommer i sinom tid...men det var härligt att de valde att visa min LO som en bland de tre av 89 möjliga den veckan.

Vad han har växt Aston!!!

Kramizar Ann-Marie

Hemmabloggaren sa...

Å det finns inget som värmer som det första skrattet, å de som kommer efter också förstås.