lördag, december 24, 2011

Dagens foto - 111224 - julafton!!

Äntligen har det varit "ulafton" som Aston säger. Han är så söt då han pratar om julen, han glömmer j:et så allt heter "ulafton", "ulklappar", "ulgran" osv. Så gulligt!!

Vi firade hemma för tredje året i rad. Känns skönt att slippa flänga runt. Först var tanken att alla barnen skulle fira hemma, och då får vi inte plats i bilen med 6 personer. Men sen visade det sig att Robin skulle jobba idag. Jaja, det är skönt att fira på hemmaplan!

Vår vana trogen så öppnade vi paket på morgonen. Allas strumpor var proppfulla med roliga saker. Aston fick en film, en burk med pruttlera, en målarbok, en Händige Manny-tidning och några tablettaskar. Charlie fick en rullande leksak och en påse med supergoda morotsstavar, Fredrik och jag fick varsin tidning (biltidning resp fototidning). De stora killarna fick varsin speltidning och en påse Djungelvrål var....

Mysig stund i sängen....


Tänk, denna lilla buse blev 10 månader idag.... Snart är han ett år, galet!


Lite klappöppning mitt på dagen, det funkar bra för 3-åringar!
Årets underbart vackra gran, så tät och fin!


Charlie leker loss med Astons nya järnvägsbro


Lek tillsammans <3


Strax edter 17,30 kom tomten på besök. Det tog inte Aston många sekunder att se att det var pappa-tomten. Tomten hade likadana byxor och strumpor som pappa. Hahahahahahaha!! Nästa år hyr vi in en tomte tror jag, för nu har Fredrik blivit avslöjad två år i rad ;-)


Aston pratar med tomten, om renar, kalla näsor och sånt... När tomten skulle åka iväg med renarna och sin släde han inte Aston se det, renarna var alldeles för snabba och det var alldeles för mörkt på vår gård *s*


Martin filmar och Charlie är skeptisk - vad är det för konstig gubbe?!!!


Aston vill gärna hjälpa tomten, alla paketen är väl till Aston?! Nähä....


Hmmm, Charlie var verkligen inte förtjust i tomten men när Aston höll honom i handen var det liiiiite ok att sitta där i typ 2 sek så mamma fick ta två bilder ;-)


Tomten kom med MASSOR med roliga saker, även till den lilla killen som firade sin allra första julafton! Nästa år kommer han vara nästan 2 år och då förstår han ju mer vad det handlar om....


I ca 1 månad har Aston önskat sig en svart gitarr med eldflames på av tomten. Har man frågat honom så är det bara en gitarr han önskat sig! Och gissa var Robin och Martin köpte till honom?!!

Inga kommentarer: