lördag, december 31, 2011

Favoriter 2011

Årets sista dag, och även om jag fortfarande har endel ovisade layouter från 2011 så kan jag välja ut mina favoriter från det gångna året. Men räknar du så ser du att det är ELVA stycken och inte tio stycken. Kunde inte välja, det här är mina favoriter i blandad ordning...

Vitt, vitt, vitt... Jag blev grymt nöjd med denna!


Den här är en av mina favoriter oxå såklart, den blev som jag ville med det målade svarta gesso-fältet och resten av uppbyggnaden


Massa lekfullhet, en riktig puzzelbit, ett foto på vår söta lillbebis... Klart det blev en favorit ;-)


Ojoj, denna sida är så tung i verkligheten pga alla lager med gesso och modeling paste. Den är lekfull och rolig med alla sina lager. Blev nöjd med den stora jutestjärnan och all textur


Romantiskt romantiskt... Inte ofta jag scrappar den stilen, men den här är jag grymt nöjd med såklart ska den vara bland favoriterna


Denna sida gick från bottennapp till favorit. När jag påbörjade den var jag allt ifrån nöjd, men när den var klar så känns den lekfull och rolig, färgstark trots mycket vitt


Åh, denna är fin oxå! Fotot har Åsa tagit och jag älskar det! Färgerna är så fina på sidan, enkel klassisk design på sidan får fotot att stå ut lite extra <3


Det är inte så ofta jag scrappar foton på mig själv, så många finns det ju inte längre då jag inte är nöjd med min vikt osv. Men detta foto är fint och förtjänade en fin inramning. Jag har bara pluttat på dekorationer och sånt som låg på mitt bord och blev riktigt nöjd!


Åååååh, ett djupdyk i spillbitslådan resulterade i denna härliga sida. Gamla favoritpapper, massa gesso, bokpapper, mist och så har jag strukit gesso på en förpackning så den blev vit (ramen runt fotot). Nöjd?! Ja, verkligen!


Idén att rita på bokpapper och klippa ut och sen måla med NeocolorII kritor och sen glimmer glaze visade sig vara en fullträff! Älskar att scrappa iPhonefoton nu oxå, så denna är både lekfull, fin och var så rolig att göra!!


Sist ut är denna härliga sommarsida! En favorit är att göra såna här flaggor och ha på sidorna. På så sätt får man med många härliga mönsterpapper. Längtar verkligen till sommaren nu, när jag ser de här fotona!!!


Har du samlat dina favoriter för i år?!!! Länka så får jag kika!!!

Tidigare favoriter hittar du här:
Favoriter 2010
Favoriter 2009

Innan dess har jag inte gjort några samlingsinlägg tydligen :-DLänk
Ha ett riktigt gott nytt år, så scrappar vi vidare nästa år!!!
Kram kram

12 kommentarer:

Lilla07an sa...

Efter regn kommer solsken och den vita är mina favoriter. Gott nytt scrappigt år 2012 :) Kram /Maria

Kellis sa...

Jag ville bara säga att jag är ett stort fan av dig och dina scrapideér! Du är otroligt duktig och jag är glad att du delar med dig så mycket av vad du gör och HUR du gör det!

Har en liten fråga, hur gör du för att få så snygga foton av dina LO´s? Mina foton av sakerna jag gör blir ofta så mörka pga dåligt ljus osv, har du något tips?

Kram och gott nytt år!/Kathleen

MezzaNotte sa...

Wow, vilka läckra LO 's! Hur har jag lyckats missa dessa? Mina favoriter är de två översta, dessa är helt otroligt snygga! Jag återkommer.
Gott Nytt År! Kram Katja

Kakans smått å gott sa...

Supersnygga LO:S, några ligger redan i min på datorn:) Här är mina alster från 2011, http://kakan84.blogspot.com/2012/01/scrappade-favoriter-2011.html

Lillmyran sa...

Men vad mycket fint du har gjort 2011! Jag gillar helt klart den översta mest.
Kul att se dina favoriter från 2010 och 2009 med. Man ser att du har utvecklats (hur det nu är möjligt eftersom du är så himla duktig).
Gott Nytt År!

Jozebelle sa...

Så många fina underbara roliga och inspirerande sidor du visar bland dina favoriter, jag inser att det inte blev så mycket scrappat under 2011 så jag underar om jag ens får ihop till tio sidor, måste skapa mer så nu avslutar jag min tid framför datorn och går ut med hunden, sen blir det lite ärenden och bakning. Jag hoppas verkligen att jag kan skapa tid till scrap ikväll!

Pernilla ~Pillan~ sa...

Åh så många fina! Har själv fått ihop en lista men varit dålig på att göra LOs under 2011... men ska bättre mig på det. Den vita överst blev jag helt förtjust i...liftvarning på den ;-) Kram

MissMian sa...

Alldeles fantastiska alster!!! så mycket snyggt och jag är glad att 2011 blev det år jag fick bli en del av Swe-gänget och jag fick träffa dig och flera andra tjejer som jag beundrar! :)

Christel/Titte sa...

Du ger så mycket inspiration och är så himla duktig. Tack för möjligheten att följa din blogg och allt du gör. Jag har nu valt ut mina 10 som jag känner mig nöjd med. De är dock inte i närheten av dina. Hoppas du får ett bra år 2012.

Marie Glader sa...

Många fina sidor! gott nytt år!

Cattis sa...

WOW!!! Såå otroligt härliga och inspirerande layouter! Svårt att välja favorit, men ögat fastnade lite extra på layout nr 2 uppifrån!

Kram/Cattis

Marie/Mison sa...

Jag tror att jag gillar den helvita allra bäst, men alla är superfina!