söndag, december 04, 2011

LO: Den roliga morgonklappen

Här kommer mitt sista alster för Sanna på Pappersbiten. Jag har efter 2,5 år som designer hos henne valt att lämna mitt uppdrag vid månadsskiftet nov-dec och drar vidare på nya äventyr. Men jag har haft såååå roligt och tackar Sanna för förtroendet och de här skojiga åren!!

Jag har valt att scrappa om den traditionella morgonklappen. När jag var barn fick jag alltid en julklapp på julaftonsmorgonen, jag minns hur spännande det var att vakna och ligga i sängen och öppna den allra första julklappen. Jag fortsatte traditionen med mina stora killar och än idag får de nån form av klapp, fast idag består de av tidningar och kanske lite godis ;-)

Traditionen fortsätter nu i och med att vi har Aston - och i år även Charlie. Vi kommer fortsätta få se små barnaögon glittra av glädje när de sliter upp julklappspappret i sängen på julaftonsmorgonen. En stund värd att minnas! Och ibland när man fotograferar så blir det såååååå fel färger i fotona, idag är det tur att man kan göra om dessa bilder till svartvitt :-)
2 kommentarer:

Zarah sa...

Otroligt snygg!! Jag gillar färgerna. :)
(Jag är feg med färger själv, men GILLAR dem gör jag! Vi samarbetar bara dåligt, färgade bakgrunder och jag. Det gäller ju inte dig, helt klart. :))

Muffin sa...

Sååå mysigt. Bilden fångar verkligen stämningen och din LO är kanonsnygg. Så fint med det gröna enkla bakom. Toppen!