tisdag, december 13, 2011

Dagens foto - 111213 - luciafirande....

Kl 7,45 imorse så stod vi på dagisgården och njöt av ett vackert luciatåg! Jag tog endel foton, även om min lilla tomtenisse var en sur en som inte alls ville vara tomte i tåget. Sen tar jag foton på honom och Jill, en tomte och en lucia. Då upptäcker jag att kameran, min gamla 350D, inte tagit en enda bild!!! Jag blir GALEN!!!!!!!!! Så, jag måste köpa mig en ny kamera, kan ju inte lita på denna heller :-(

Nå, som tur är så upptäckte jag ju detta att inga foton tagits så jag kunde ta några snabba foton på Aston. Men han var inte så på såklart, men men.... De symboliserar iaf den buttre tomten ;-) Han vill ju titta i efterhand, så därför tar jag foton iaf ;-)


Minitomten Charlie :-D


ISO 1600 och bländade 1,8 gör att man inte får den skarpaste kvalitén, men men.... Det finns några få foton iaf!

1 kommentar:

Hanna-Marie sa...

nej vad irriterande!! har faktiskt kollat mera på en 60D nu och sambon kom med det fina förslaget att jag får den delvis i julklapp och födelsedagspresent (fyller år i januari) Har kikat på ett paketpris med den kameran och två objektiv (18-55 och 55-250) så ska jag spara ihop till ett fast objektiv på 35 sen tror jag :-)

behåller nog lilla pentaxen som extrakamera, verkar som det kan vara bra att ha ifall den nya kastar in handduken nån gång ;-)