lördag, december 03, 2011

Journal your christmas | 3 dec

3 december: Ett riktigt julkort! Tänk vad ett julkort i bredvlådan kan göra en så glad! Jag är själv dålig på att skicka julkort, men idag tänkte jag på vad glad både jag och Aston blev när vi hittade detta fina kortet i brevlådan . Det är min syster Lotta och hennes lilla Noah som skickat det. Jag lovar att skicka 10 julkort i år, det kommer göra 10 personer glada hoppas jag!


Den färdiga sidan:


2 kommentarer:

Hanna-Marie sa...

samma här! har inte skickat sen ajg började göra egna kort för nu har alla värsta förväntningarna på att de ska vara egengjorde :-D men nu tä'nkte jag skicka icke hemmagjorda, eller inte scrappade fast det är kort på barnen å så :-)

Tror det behövs i dagens internetsamhälle att skicka nått snigelvägen ibland för man blir ju sååå mycket gladare av det än ett mail bara för att man vet att det är lite bökigare för den som tagit sig tiden att skicka :-D

kramkram

Johanna sa...

Visst är det roligt med julkort i brevlådan. Själv så skickar jag omkring 30 st varav alla är handgjorda. Det har blivit en del serietillverkning och jag har använt mig av mycket färdiga motiv, för att underlätta.

Hoppas att det trillar in fler kort i er postlåda.

// Johanna