söndag, december 11, 2011

Dagens foto - 111211 - tomten i "drag", mysko NK-skyltning....

Eh, hur tänkte dom i år?!! Tomten i "drag"?!!! Årets julskyltning på NK var inte den vackraste eller den gulligaste jag sett... Tomten i balklänning, tomten som bläckfisk, tomten i underkläder med superhero-kläder snurrande i sin garderob?!!! Jaja, Aston var fascinerad och vi gick fram och tillbaka flera gånger och tittade i skyltfönstrena....
Godiskaka nån?!


Aston spanar in alla fina paketen
Papperssnöre-pudel... Eller nåt....


Den här var rätt cool iaf :-D Grishuvud av pepparkaka :-D


Tomtens alla brev fascinerade nog Aston allra mest.... Var det HÄR alla önskelistorna hamnar?! Läser tomten alla breven?!


Vackert har de gjort i Sergelfontänen oxå... Skulle vilja åka tillbaka en eftermiddag/kväll och fotografera i mörkret. Tror det är urläckert då!

6 kommentarer:

Hanna-Marie sa...

ammar åxå fortfarande så det är ju nästan min ända "viktminskningsmetod" :-) när han äter mest annan mat ska jag ta tag i det lite mer så jag få upp muskelstyrkan i kroppen igen. är ju inte många kilon kvar utan mer att stärka kroppen.

Monnah sa...

Mina barn tyckte faktiskt att NK-skyltningen var det fulaste de hade sett och E tyckte tomtarna var "otäcka". De brukar annars längta till de här fönstren, så jag förstår att de blev besvikna i år!

webmosterhelene sa...

Hanna, ammar oxå, men vet sen tidigare att jag tyvärr inte går ner i vikt pga amning... Synd!

Monnah, ja det var en riktigt ful julskyltning, så trist :-( Jag som hade hoppats att Aston skulle få se en av de där riktigt söta, fina och underbara julskyltningarna som de brukar ha... Men han var fascinerad ändå, och gick fram och tillbaka mellan skyltfönstrena. Så han var nog nöjd, mest jag som blev besviken :-(

iHusvagn - Nu vankas det snart barnafödsel i husvagnen sa...

Ehh, obehagligt tycker jag =/
Inte alls kul. Bläh, det som brukar vara så fint på NK!

La Vikinga sa...

I DN stod det att det var Pradas chefsdesigner som kom från Milano för att dekorera skyltfönstret på NK...

Scary skyltning...

webmosterhelene sa...

Stephanie, jag håller med. Det brukar vara såååå vackert! Och jag hoppas att den är finare nästa år, då är Aston äldre och kommer nog tycka det är ännu roligare.

Charlotta, Prada i all ära... Men att göra en så ful skyltning?! Och att NK tyckte det var ok?! Nä, fram för deras egna dekoratörer!!!