lördag, december 24, 2011

Charlie 10 månader

På självaste julafton blir vår söta lilla bebis hela tio månader. Det blev inga regelrätta månadsbilder idag, dels så orkade/hann jag inte och dels så vill han inte längre sitta still *s* Så det fick bli såna här bilder på honom, det är ju Charlie i ett nötskal...


Vid tio månader:
- Äter allt, vår mat är absolut mest spännande men äter inga mängder. Men älskar att sitta och plocka i sig våfflor, korv, köttbullar och bröd. Bröd, mmmm... DET kan man äta mycket av!
- Vill helst inte äta mat med bitar, vare sig burkmat eller några mängder av vår mat.
- Ställer sig upp och sätter sig ner utan besvär, rör sig snabbt som blixten över hela huset. Kör fortfarande med sin underbara chimpansstil då han "kryper" istället för att göra det på riktigt.
- Rullar nu från rygg till mage, vilket innebär att vi byggt om sängen (satt dit sängsidan + flyttat ner botten)
- Älskar att vara ute
- Sover fortfarande i liggdelen på syskonvagnen på dagtid
- Ammar fortfarande vid sänggående samt nattetid (1-2 ggr). Ibland är han vaken 1-1,5 timme på natten, men ligger/sitter då och pratar. Sover bättre och bättre (men det vågar man knappt skriva)

På en månad har han bara gått upp 80 gram, så nu väger han 8230 g och är 71 cm. Så vi får komma tillbaka på ytterligare en viktkoll i januari. Förstår iofs att det är sån liten uppgång, han rör sig heeeela tiden - upp och ner, springer runt möbler och kuskar runt med sin underbara chimpansstil överallt!

Gamla collagen:


Inga kommentarer: