fredag, januari 21, 2011

Dagens foto - 110121 - var är fötterna?!

Hihihihi, ser inga fötter längre - eller har väl inte gjort det på ett gäng veckor. Men idag tänkte jag att jag kan ju visa nån form av magbild iaf ;-) Såhär ser det ut uppifrån, det här är min vy i vecka 34+5 ;-)


Jag mår fint, börjar känna mig trött dock. Det är väl det där Oxytocinet som sätter fart igen nu så man ska börja varva ner ordentligt. Sover ju inte ordentligt på nätterna heller. Dels för att Aston vaknar emellanåt, men främst för att det gör ont i magen då jag vänder mig, jag får ont i höfter, bäcken och rygg när jag ligger för länge på ena sidan osv. Har en lätt foglossning när jag gått eller stått mycket/länge eller gjort nåt ansträngande som t.ex städat. Men annars känner jag ingenting - lycka!

Känner såklart av sammandragningar ibland, som trycker lite neråt - fullkomligt normalt. Myran rör på sig, man ser ett tydligt mönster av ca 3-5 vakenperioder per dygn. Oftast bara nån på natten, runt 4-5-tiden...

Tittade i mina mvc-papper från graviditeten med Aston och magen var 2 cm större då än nu i samma vecka.. Det låter ju inte mkt, men jag märker av det. Magen känns faktiskt mindre denna gång ;-)

Tjingeling!

3 kommentarer:

Emma sa...

Hehe.. funderade ett tag innan jag såg vad bilden föreställde :o) Fast nu känner jag igen den.. har ungefär samma vy när jag tittar ner. Ligger nog bra precis en vecka efter :o)

stina ~maräng~ sa...

*skrattar* var glad att du slipper se fötterna! När jag väntade stora C - för ca 10 1/2 år sedan nu, böjde jag mig fram och tog kort på mina SVULLNA fötter...det är ingen syn man vill dela med någon ;) Jag tycker att din bild av magen är jättefin :) Hoppas att allt är bra med dig! Kram!

Jozebelle sa...

Jag gillar verkligen bilden