lördag, januari 29, 2011

Dagens foto - 110129 - härlig helg med underbara vänner!!

Oooooh, vilken underbar helg det är! Som jag väntat och väntat och väntat (och hoppats på att Myran skulle hålla sig i skinnet och stanna i magen ;-) )... Äntligen var det dags för 7 av mina underbaraste vänner att komma hit till mig. KarinH, AnnaE, KarinZ, Åsa, Malena, AnnaS och Sanna kom hit med humöret i topp, scrapväskorna fullpackade med material, massa inspiration och god mat. Så nu tillbringar vi en långhelg tillsammans!!



Jag är mest i koma tror jag. Igår var jag på stan och gick med AnnaS och Sanna, sen fick jag jordens sammandragningar och värk i vänster sida av bäckenet. Det gjorde att Myran sparkade och var helt tokig ;-) Men KarinH hade Alvedon i väskan och det gjorde susen, värken försvann och Myran somnade och jag var helt slut. Det hänger kvar idag ;-) Men underbart har jag det!!!!

2 kommentarer:

Jozebelle sa...

Ni verkar verkligen ha så underbart skojigt!!! Skönt att Myran höll sej där inne, lite tag till kan h*n ju hålla sej med, jag tror på den 20:e och sen tror jag på en grabb med fick en sådan stark känsla i helgen angående datum och grabb.

Karin sa...

Hej Helene!
Jag undrar var du har fått tag på de där braiga borden som du ser ut att ha på din scrapträff hos dej i helgen.
Vi har sökt som tokar efter bra ihopfällbara bord länge!

hälsningar Karin som följer din blogg och inspireras av det du skapar!