torsdag, juli 05, 2007

Lite publicerade favoriter...

Ni vet, ibland gör man sidor som man bara känner kommer från hjärtat, är bra med både foto och färg... Ni vet, då känslan av att känna sig nöjd efter några månader fortfarande sitter kvar. Så är det med de här sidorna. Fascinerande att jag gjorde endel till arpilnumret av Scrapbooking mm som jag i efterhand fortfarande är grymt nöjd med.

Denna var till scrapliften av Lindzis underbara "Upp&ner"-LO. Jag hade tagit fram papprena redan till numret innan, för att göra en kärleks-LO. Men fick inte tummen ur. Sen kom scrapliftutmaningen upp och allt föll på plats :)


När Isac fyllde 5 år i augusti förra året fick han en fyrhjuling av sin mamma och pappa. Gillar upplägget på denna och färgerna blev bra oxå :) Jag är rätt dålig på att scrappa födelsedagar, så jag försöker bli bättre på det ;-)


De här holkarna fotograferade jag utanför en libanesisk restaurang på Södermalm... De blev en himla bra symbol för min och Fredriks framtida dröm om att inom en inte alltför avlägsen framtid få bygga ett hus (OCH att jag då får en stoooooor scrapstudio... Man fick väl drömma lite *s*)...

7 kommentarer:

Anonym sa...

Inspirerande och jättefina lo:s.

Anonym sa...

Den översta är en favvo ;) Kram Maria

Marie - Med mina händer... sa...

Jag kan inte välja någon favorit... de är superfina på var sitt vis! Förstår att du fortfarande är nöjd med dem.
Och om ni bygger hus så ska du självklart ha ett MEGA scraprum. Inget snack om saken.

Tack för din fina kommentar på min sida. Det betyder så mycket att få förståelse. *tacksam*

Ha det bra!

m sa...

Ja, jag finner inga ord. Det är så snyggt!

Har inspirerats av dig igen. I inlägget "Om sommaren" har jag fyra layouter, alla från dina skisser (juni-07, juni-06, jan-07 och feb-07) Tack igen för all inspiration du ger!

Anonym sa...

Så otroligt fina, alla tre! Förstår att du är nöjd! Älskar färgerna på den översta. Det sprakar verkligen om den layouten!
Kram

webmosterhelene sa...

Tack sötisar! Det är lite kul att höra vad ni tycker om mina publicerade alster, för de är ju så anonyma på nåt sätt :) Ja, då de är i tidningen... I princip bara nära och kära som säger nåt, och de är ju alltid snälla... Fast det är ni med ju....
Kram!!!

Anonym sa...

De är superfina alla 3. Jag tror jag gillar "bygga bo"-layouten allra mest. Fotot är så härligt och jag gillar layouter med lite symboliska foton sådär.