måndag, juli 16, 2007

Till veterinären med katten....

I eftermiddag ska vi till veterinären med Kellie. Hon har de senaste dagarna kissat ofantligt många ggr på raken, småskvätter liksom... Och de senaste 2-3 dagarna har hon till och med småskvätt på golvet i hallen och det har varit lite lite blod i urinen. Så nu får vi åka till veterinären med henne... Hon mår bra i övrigt, ingen feber eller så. Men det känns lite obehagligt att hon inte är på topp.

Gammal katt visserligen, hon är hela 13 år och utekatt... Men vill ta hand om min älskling ju. Så ikväll åker Fredrik till veterinären med henne, jag är upptaget med en lite dt-träff (vi är några tjejer från svenska scraptidningen som ska träffas ikväll).

Tjing!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Håller tummarna för att det inte är något allvarligt!

Anonym sa...

låter som urinvägsinfektion tycker jag så får hoppas de är det för det är ju lätt att medicinera mot och inget allvarligt bara obekvämt för den stackars katen att ha de :-(

hoppas det går bra//kramar

Anonym sa...

Huga liden! Hoppas inte det är något allvarligt med kissen.

Hoppas ni får det trevligt ikväll!

Sommarkramen Anna

Anonym sa...

Tycker också det låter som urinvägsinfektion, och har fått förklarat för mig att anledningen till att dom då ofta kissar på olämpliga ställen, är att när det svider när dom kissar så kopplar dom ihop det med platsen och provar därför på andra ställen.

Håller tummarna för att det bara är det!

Anonym sa...

Usch så trist, hoppas det gått bra med kissen! Det låter ju "bra" om det i alla fall kan vara så pass enkelt som uvi.

Elsa sa...

Hoppas det gick bra hos veterinären.