söndag, juli 29, 2007

WTCC på Anderstorp

På morgonen drog vi mot Anderstorp, efter en god Scandic-frukost :)

Vi kom fram fint vid 10 på morgonen, oroade oss för vädret och hade packat ner både stolar, parably, regnponcos (de köpte vi på Disneyland Paris förra året, men använde dom inte då)... Väl framme märkte vi att de stolar vi inhandlat var trasiga båda två (uruselt!!), så vi köpte oss läktarplatser och sittdynor istället :) Tur vi hade rustat oss för regn!!! För det regnade grön jäkligt!!! Ibland kom solen fram, men när det regnade gjorde det det ordentligt!

Personifierat för dagen! Regnkläder och paraplyn... Man måste vara entusiast för att gilla detta.... Och jag är INTE entusiast, så ni kan tänka er vad jag tyckte *asg*


Formula Master, här hände det lite... Avåkningarna stod som spön i backen här oxå....


Den här klassen vanns av Rickard Rydell :) Som bara var "inhyrd" för att köra två race idag för Chevrolet *s* Är man bäst, så är man bäst ;-)


Fredde spanar i pausen mellan både race och regn...


Här är jag en liten stund innan sista ösregnet kom vid 14-tiden... Då det slutade regna gav jag upp, packade ihop mig och mina grejer och gick till bilen och lämnade Fredrik på läktaren att se de sista racen.... Frös som en gnu vill jag lova.


Väl framme vid bilen lös solen och det var varmt i bilen, så jag satte på en ljudbok, lutade tillbaka sätet och somnade som en stock i 30 min :) Efter ytterligare 2,5 timme kom Fredrik, nöjd med dagen och vi for mot Öland och en fd arbetskollega till honom :)

Inga kommentarer: